Minglar fram

Här på grannkontinenten är det full rulle! I lördags gick vi på fashion district. När man är 6 tjejer kan det lätt spåra ur, speciellt ur plånböckerna. Det införskaffades skor, väskor och en hav av smycken. Vi började känna igen det där lyckoruset vi hade för 1 år sedan. Då shopping var det vi levde för i slutet av vår resa.
Efter vår långa eftermiddag åkte vi hem, fixi fixi och så bom bang tillbaka på gatorna.
Vi gick ut och åt på Katsuya. Ett otroligt sushi utbud. Så otoligt gott! Jag och Julia lyckades beställa in någon form av marinerade/friterade räkor - on the top. Utsökt..
På kvällen rockade vi loss på Roxbury, direkt eskorterade till ett bord och 2 minuter efter att vi promenerade genom portarna hade vi en drink i handen. Sånt gillar vi!
Vi körde hela kvällen och på vägen hem gled vi inte i en taxi utan en limo med no drink limit! Det gick bra!

På söndag var det marknaden på Melrose avenue som gällde. Där fanns verkligen allt, inte som en Halmstads laxival liksom. Eter all shopping åkte vi till Venice beach walk, promenerade runt bland alla tokiga människor och
åt burgare på Sidewalk café.
Där satt vi alla underbara kvinnor och njöt av livet. På kvällen handlade vi massa gotteri och körde Solsidan maraton. Livet var bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0