6 månader sedan

Då färgen blev röd
 


 
Tänk att hösten redan är över och förbi. Vinterna är alldeles strax avklarad. Då kommer våren. Och jag lovade mig själv att till våren skulle jag blomma av nya krafter...
Vet ni vad, jag tror min spådom kommer slå in ;)


Tiden = bilder

Jag har hållt på att sortera bland alla mina 15 000 bilder jag tydligen lyckats klämma in på min dator. Och då finns det fortfarande fler på den externa hårdisken. Helt sjukt!
När jag sitter här och bläddrar och kikar igenom gamla bilder kan jag inte göra annat än att bli nostalgisk.
Mitt liv, hela mitt liv, finns registrarat på så många foton. Och varje fototillfälle får mig att minnas just den platsen, tiden och känslan. Det skulle varit omöjligt för mig att komma ihåg alla äventyr om jag inte fått det fotograferat.
 
Som nu till exempel. Jag hittade en bild på en av mina favoriter. Den kelia fågeln från Folkets park i Malmö.
Jag skulle verkligen vilja ha en liten sånhär själv. Den var verkligen hur mysig som helst. Vem sa att fåglar inte kunde kela?
 
 
Pippin sitter verkligen där och bara njuter. Är den inte alldeles underbar?!

Sjukling

Jag fick åka hem från jobbet nu. Jag pallar inte bli sjuk. Jag har inte tid att vara sjuk så nu ska jag hem och kurera mig. Tänk om man hade fått en sådan här värmare på magen!


Herregud, kommer jag hitta till jobbet?!

Jag vaknar och känner mig väldigt sliten. Då inser jag snart att jag är instängd i ett mjölkhav. Inte konstigt att dagen startar med en skum magkänsla.
Man kan väl säga att dimman ligger tät:)



Mmmmm potatisplättar..

Hemmagjorda från överbliven potatismos! Här slängs ingen mat!:)


Bring it On!


Någon som vill köpa minibuss?

Nu har jag lagt ut den på blocket. Undra om jag får napp snart...:)
 
 
http://www.blocket.se/vi/45516548.htm

Rumpa och mage

Nu är det dags att förbränna alla Julias muffins som slank ner igår. Ojojoj.. Dags för Squats och sittups i alla dess former och varianter!


Do your Squats!


Jag känner livet

Det är så fantastiskt att jag har spenderat min lördagsförmiddag på mina bästa vänners soffa. Det pulserar så mycket kärlek i mig just nu. mina vänner, bästa vänner, livskamrater är inom räckhåll varje dag.

Så jävla underbart, jag älskar er så otroligt mycket och hade inte klarat av livets uppdrag utan er!


Målar med salt

http://m.youtube.com/watch?v=y5bh80dIH4U


Kändiskåt

Asså denna mannen är det största fan jag någonsin mött. And tonight he did good!


Du måste se denna!!

http://m.youtube.com/watch?v=Nt4q0elXLKE



Ett gott skratt

Mina underbara, det är härligt att min närvaro alltid är 100% inräknad!:)
Kärlek till min Julle Bulle❤


Louis CK

Asså jag kan inte fatta att jag har en sån otur. Jag ska verkligen inte klaga på läget då jag ligger och solar mig i turkosa Karibien men jag hade verkligen velat se honom live! Ni som kan - GÖR DET!
Världens roligaste komiker, lite som en variant utav Johan Glans. All in för alla som är hemma! 23/3 är han här!

http://m.youtube.com/watch?v=VMeXGE_a8Gg


Mmmmm mat

Jag har alltid vetat att jag kan äta sjukt konstiga kombinationer av mat. Jag tror det är en vana efter alla mina år på Hällkistevägen. Efter skolan plockade jag alltid ihop lite av varje, visste aldrig riktigt vad jag var sugen på. Jag kunde ha två kaviar mackor, 2 morötter, en skål oliver och typ ett shotglas med lite kokosflingor eller typ rostad lök, som snacks. Det fanns inga gränser. Mat var = gott. Jag var verkligen världens lättaste unge att mata.

Nu, 24 bast, efter lite mer och fler matlagningsegenskaper kan jag fortfarande trilla ner i min egna fälla. "Tager - vad - man - haver - metoden".

Det blir fortfarande jävligt gott. Som ikväll till exempel:
Stekpannerostat bröd, bacon, ägg, hollandaisesås, mosarella med dressing och kokt bryssselkål.
Bra mat efter träning i alla fall! Ella och jag körde all in! Imorgon kommer vi vara alldeles möra i armarna men jag gillar det.


Svettas svettas

Gud vad skönt det ska bli att få igång rutinerna igen! Nu kör vi! 3 ggr i veckan fram till Karibien. Skön morot måste jag säga:)


Morgon panik!

Av någon anledning hade jag stängt av mitt morgon larm i sömnen vilket resulterade i att jag öppnade ögonen kl. 09.16. Det tog några sekunder innan jag fattade vad detta innebar.
I panik ringer jag min chef som igår påminde mig en extra gång om att jag skulle börja en timme tidigare idag.....
Känner mig inte som världens bästa anställd för tillfället!

Men nu sitter jag på tuben, 20 min senare med hemmagjort kaffe to-go.
I en mugg jag fått från Amanda och Lazlo faktiskt som en julklapp/souvenir från Australien:) invigning:):):)

Ikväll har jag förhoppningsvis fått ordning på mig själv för då kommer jag och Ella att pumpa skiten ur armarna! Jag älskar att Ella har blivit flitig med att ringa och fråga om vi kan träna! Det är helt underbart!:)


Panta mera

Mitt lilla pantkvitto blev =

 


Kvinnan lagar mat

Så här mycket gick jag in för att laga mat ikväll. Otroligt gott resultat måste jag säga då jag free wheelade en bearnaisesås. Något som för Tobbe är helt otänkbart och nästan förbjudet. Men jag bara kännde det liksom. Det blev inte en klassisk sås. Men shit va god den blev, smakade precis som bearnaise, den såg bara inte helt ut som det.:)
 
Det började med att jag tinade upp min fläskfilé och gojsade till marinaden.
 

Sedan var det dags för mig att använda termometern för allra första gången!
 
Jag hackade till lite gottigheter att grilla i ugnen...
 
Förberedde inför såsen när köttet var i full gång på 160 grader. Väldigt mycket smör, men va gör man inte för en god sås!
 
Snart framme...
 
 
Under tiden satte jag fräs på såsen.
 
Någonstans här smög jag in mina grönsaker tillsammans med fläskfilén.
 
En sallad är ju givet!
Då var såsen klar och serverad....
 
 
dags att ta ut filén...
 
Se så underbart! Grönsakerna fick hoppa in på speedad värme för att få den där krispkänslan!
 
Färdigt!
 
Och här har vi det slutgiltiga resultatet. Asså ni anar inte hur gott detta blev!

Tack för igår!

Tack för igår kvinnor! Sjukt bra vinsällskap!
Jag höll inte hela kvällen men jag hoppas att ni körde vidare, all in!

Jag berättade för dom på jobbet att jag kom hem tidigt igår, kl 03.00.
Vi hade väldigt skilda åsikter om vad tidigt innebar:) haha.


Fanny den underbara!

Första gången jag får blommor på jobbet.


Vilken brud är bäst?

Ljusbruntich eller mörkrödbruntich?


Kliar i fingrarna

Jag måste verkligen plocka upp mitt målande igen. Innan har det bara blivit halvdant eller inte gjorts alls. Dock så har inte min lägenhet den ultimata ytan för att kunna verkligen måla. Men badrummet är ändå ganska stort och lätt att rengöra om man råkar måla utanför ramarna...så det kanske är en plan...


Mer om Jessica?

Jag har gått runt och tänkt. Hur mycket vill man veta om en annan människa egentligen? Hur mycket vill man att en bloggare blottar sin insida? Vill man ha detaljerade gynekolog besök svart på vitt eller ska vissa saker censureras? Finns det gränser på vad som blir vulgär läsning, finns det gränser? Eller får man skylla sig själv för att man tar sig in på bloggen?
Väldigt suddigt det här.
Jag tror dock att jag tillhör den lite mer frispråkiga gruppen som gärna talar högt och tydligt om det som är roligt, intressant eller också skrämmande.

På sista tiden har jag blivit mer och mer öppen med vad livet erbjuder mig och har kapat gränser för vad som faktiskt är okey att prata högt om. Blyghet saknas...

För er som inte läst mellan raderna: Jessica har förändrats och det är ännu oklart vad hon plötsligt kan spotta upp att läsa. Så känsliga personer varnas;)


Breath me

http://youtu.be/hSH7fblcGWM


Hur överlever man?

Att sitta på ett tåg i lugnande ro, så hoppar två ungar upp och gapar och skriker i nacken. Man måste acceptera för det är ju barn...men va faaaan....


Alla hjärtans dag

Jag hoppas att alla som
har någon kär verkligen håller om den personen riktigt hårt och aldrig släpper taget. Trots att det är tufft och jävligt i förhållanden ibland så är det värt det. Din kärlek är värd det.
För så fort man släpper taget om den man älskar förändras världen. För vissa blir allt svart, för andra blir det en spännande ny vardag eller så hamnar man kanske någonstans mitt i mellan.
Den tråkiga sanningen är att det inte finns någon väg tillbaka. Det finns bara inte. För så fort man bestämt sig för att lämna varandra så ändras alla spelregler, alla löften och alla tankar. Samma person finns aldrig att finna igen. Hur mycket man än önskar det.

Finner man kärleken igen? Jag vet inte det ännu, jag vet bara att jag släppte taget och förlorade mitt allt. Allt jag kan önska varje Alla hjärtans-dag är att han är lycklig med det livet han valt.
Förhoppningsvis sitter jag på andra sidan men en ny kärlek nästa år.

Så ta hand om varandra, skäm bort varandra men framför allt - ställ upp på er förhållande när det knakar. Ge inte upp, tro mig det är värt det!


Godnatt på er!


Instagram

Är det inte roligt hur dessa sociala medier bara blommar upp som ett utslag över mänskligheten. Vi är så jävla hooked! Men jag gillar det! Och att socialisera med bilder är för jävla härligt!
Så om ni är sugna på mer bilder finns jag på instagram också - kaaramell. Så klart;)


Morgontrött

Nu är det jobbet som gäller. En lång dag väntar både idag och imorgon..så jävla irriterande att jag är förkyld med feber. Jag kommer vara helt förstörd efter detta passet. Men det vankas C-vitamin och panodil:) Det är helt enkelt så jag får jobba för att överleva.


Jack D.

Förbannat roligt, jag gör det väldigt gärna igen!

Spontan shot fredag..

Här har vi hela ligan samlad igen. Heelt underbart att kunna säga Emelie, Bella, Ella, Sofie och Julia på en och samma dag och få ett svar tillbaka! Dom har alltså alla varit fysikst närvarande hela helgen. Det är ju helt gudomligt. Jag finner verkligen inga ord för hur skön känsla detta är.
 
Jag har visserligen haft en väldigt fullspäckad vecka och inte hunnit vara med på dagarna men jag har ändå kännt det! I fredags skulle vi alla bara sitta och snacka skit och dricka öl. Det slutade med att Ellas Wisam och hans polare kom över och så gjorde vi det hela till en shot/öl/chill kväll. Helt underbart!
 
 
 
Det blev jävligt bra:) Dock är det sjukt misslyckat att använda gungande dooleys glas. Skikten höll sig inte direkt. Men gott är det som alltid!

Nu kryper den ut..

Det är härligt att se att träningen börjar ge resultat:) Men som en liten "biverkning" av de nya musklerna trycks min p-stav ut. Haha, det ser helt knas ut. Precis som om jag hade en liten maskkompis i armen.
Men snart åker den ut, för såhär kan jag inte ha det;)
 

Home party

Det var faktiskt inte igår man stannade på en och samma fest hela kvällen. John - Wisams kompis -  körde med inflyttningsfest.
Det var verkligen all in och jag kan inta fatta att killen inte fick några klagomäl eller någonting. Festen började på eftermiddagen och höll på till 4 på natten. Grymma grannar, dit borde man flytta!
Visserligen är våra grannar grymma dom med. Vi har haft ett klagomål från någon bitter på våning ett. Vi bor på sjunde våningen. Ingen på de övriga fem våningarna mellan lämnade klagomål så vi ignonerade de boende på ettan rätt hårt.
 

 
Hur många bilder vi än tog så kunde inte Omar hålla ögonen öppna, haha!
 
Lilla Ella :)
 
 
Vi skulle bara testa hur bra 70% brann..väldigt bra tydligen....

Event på gång

Nu ska jag hoppa in på en liten spontan kväll och jobba på ett privat event för 300 pers. Detta kan bli jävligt kul:)


Sofie i Stockholm

Sjukt händelserik dag. Min snäcka är på besök i Stockholm så nu är alla 6 samlade igen:)
Tack för en underbar fika! Ni är underbara tjejer!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!

Nu har hälften passerat! men fan vilka goa minnen!;)


Fördriver tiden...

Bild 1 - Så här reagerade jag när jag såg att jag kommit för tidigt.

Bild 2 - så här känns det nu....


Jahapp....

Igår hjälpte jag tjejerna mina att flytta in i sin nya lägenhet i Sundbyberg! Heeeelt underbart att veta att dom inte glider hem med pendel till Flemmingsberg om nätterna längre!!

Så klart strulade det till sig lite. Kära Emelie skulle visa Jessica vägen runt huset men förde henne och den stora chryslern rakt in på snöig äng. Där bilen såklart fastnade!!

Men två polen grabbar hoppade in och bogserade ut oss med lina! Som tur är tog detta bara en timme och flytten var färdig halv 11....

Och idag i brist på sömn kommer jag en timme för tidigt till jobbet...fan...


Äntligen är jag en del av Umg.

Nu gäller det att ligga i och söka olika projekt här i Stockholm och över Sverige, can´t wait:)
 

Väntar på svar...

Jag sökte ett extra jobb i fredags och var på intervju. Jag jobbar just nu bara 50% så jag behöver någonting till som gärna får höja mig till 50% till eller mer:)
Jag vill jobba jobba jobba! Med tanke på att vi kanske inte kommer få behålla lägenheten längre än till 10 april så får man väl helt enkelt lägga krutet där man kan just nu! Så jag väntar bara på vidare instruktioner innan det hela drar igång. Det ska bli så spännande!

Funna bilder

Jag gick igenom Tobbes kamera efter lördagens spektakel.
Sjukt roliga bilder på otroligt glada människor. Det är så vi jobbar!
Men det var faktiskt längesedan vi/jag tog bilder på någon förfest eller liknande. Det känns nästan som att den där klassiska, dominerande högkvalitetskameran ofta glöms bort. Då iPhonen ligger närmre till hands. Den är ju bra så, men det är synd att systemkameran inte ser ljuset oftare under tillfällen som dessa.
 
En tydligt klunga kaus männiksor i köket
En som fotograferar kameran?
En pose denna kvinna aldrig skapat tidigare.
En till bilderna väldigt onykter Jessica.
En kvinna som inte riktigt kan släppa taget..
En man som visar passion för sin kvinna.
Helt underbara människor helt enkelt.
 
 
 
 

Stadigt men långsamt

Ja, jag lyckades missa min besiktningstid på bilen. Men jag räddade det hela genom att boka en ny och släta över det lilla misstaget. Det gick tydligen jätte bra att missa tiden. Jag trodde det skulle bli minst en "ej dyka upp" faktura på detta men ikke! Jag klarade mig fint.
 
Rhino min Chrysler Voyger är världens bästa bil! Men nu ska han säljas.
Han har tagit väl hand om mig och hjälpt mig genom denna tiden. Han har även varit med på äventyr
och hjälpt Bella (en väldigt kär kollega) med hennes lägenhetsflytt och Fanny (ännu en kollega) med hennes tokiga blocket shopping:)
 
Men nu ska han snart få gå vidare till en annan familj. Jag ska bara klara av besiktningen och städa till honom lite. Världens finaste bil, jag vill egentligen inte sälja den. Men jag har inget val...
 
Se vilken likhet, vilken styrka och vilken skönhet!
Är dom inte lika:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Så här tar man tag i dom!

De bristningar och ärr som eventuellt plågar oss kan nu bli insmort av denna nya (för mig) olja. Bella min käre vän har visat mig vägen;)

Den är till för ärrbildningar och bristningar på ex. mage efter graviditet. Men också för brännmärken mm. Till för att få huden tillbaka till utgångsläget! Tror även att det kan fungera på ärr från acne mm. Jag känner i varje fall en lenare hy redan! Tack Bellson!

Jag äter visserligen silicea vid sidan om så det är möjligt en kombo:)


Nytt läder

Jag har redan nu införskaffat vårens skinnjacka. Eller ja, efter att jag såg den kunde jag inte tänka mig en vår utan det nya lädret som satt som gjutet över armar och axlar...


Underbara lördag

Redan en vecka sedan:)
Jag och Ella kompenserade förra veckans alkohol intag med riktigt bra träning och kroppsvård i högsta kvalitet. Framför ett program med lägre kvalitet - melodifestivalen. 


RSS 2.0