Jag vill ha vår!
Moder natur

Idag jobbade jag söder om Stockholm. Jag visste väl att det hade börjat snöa, men inte så vilt! 
För det första parkerade jag bilen 10 minuters promenadstid bort på morgonen, för det andra var det fullt snöoväder. Jag hittade nästan inte bilen.
Men tillslut var jag framme, då var det bara till att dra fram hårdhandskarna och börja borsta bort snö på den stora rutan. 
När jag äntligen satt redo i bilen och skulle slå på gps på mobilen då dör den... Alla vägskyltar (om man kom körande från söder till norr) var igensnöade. 
En biltur som skulle tagit 20 minuter tog 50 minuter... Tillslut kom jag hem. 

Moder natur gör som hon vill, vi har inte en chans! 
Lillsyrran...eller?

Idag ringde jag Annica, min nummer ett i hela världen. När hon svarade var hon tvungen att lägga mig på högtalartelefon. Vi lyckas aldrig pricka in varandra så vi får försöka prata medens vi sköter våra sysslor helt enkelt.
Hon hade fullt upp med att stryka tvätten för det var storstädardag idag.
"Var är Calle", frågade jag. "Är det du eller ni som storstädar?"
"Han sitter faktiskt här och viker kalsonger och trosor, det blir jätte bra"
"Jaha....jaja", sa jag och frågade vad som var nytt sedan vi pratat sist. Då hade mamma och Annica varit på Ge-kås i lördags och inhandlat lite nya gardiner och löpare till lägenheten. Annica kännde liksom att det var dags att föra in våren i lägenheten. Bort med det mörka vintriga och in med det ljusa våriga.
Sedan pratade vi lite om vad som just nu händer i våra liv. Annica med sitt nya sommarjobb och jag med mina jongleringar mellan olika jobb.
Plötsligt så börjar hon och Calle diskutera någonting. Jag hörde inte riktigt så jag hojtade till och undrade vad de höll på med.
"Jo, vi har köpt en sån där Ajax flaska och vi vet inte hur vi ska få upp korken". Det var ju såklart ett problem för söndagsstädarna eftersom Calle skulle ta sig an toaletten.
Efter en stund hörde jag Calle i bakgrunden som hojtade till,  han hade lyckats öppna flaskan, det var en liten barnspärr på den nya designen.
 
Efter mitt samtal med lillan insåg jag att hon och jag har helt olika liv.
Jag söndagsstädar verkligen inte på rutin, utan jag och Ella städar när vi kan och när det behövs. Jag stryker verkligen inte mina kläder efter att jag tvättat, jag viker inte heller mina trosor. Och jag köper absolut inte gardiner som är anpassade efter årstider.....Jag äger inte ens några gardiner. Det finns inga gardiner i vardagsrummet där jag sover...
Jag och syrran lever som sagt två helt olika liv. Och jag är inte helt säker på att det är jag som är storasyster.
 
 
Jag älskar dig Annica och jag är jätteglad över hur bra du verkar ha det. Och jag tycker verkligen att du och Calle tillhör varandra. Ta hand om er i den fina våriga lägenheten!
 
 
 
 

Min fru

Nu är vi två 25 åriga kvinnor på Barrstigen 35. Och det känns fantastiskt. Ella har precis kommit hem ifrån London, och så ordnar hon en fantastisk middag till oss två fruar! Vi har det jättebra tillsammans. Om vi inte behåller våra män vid 40 års ålder kanske vi ska fundera på att gifta oss med varandra ;D Jag och en lika mat tokig kvinna! 


Nästan som att vara hemma hos min Anya! ❤️


Förresten - vi måste ordna en ordentlig cocktail night för dig Ella! Så vi firar in 25 års dagen ordentligt!:)

Ny slingat
Vilka jävla armar

Jag ligger i sängen och försöker somna, men jag har träningsvärk överallt förutom benen som har fått vila sedan i torsdags. Så det är svårt att lägga sig till rätta. Men det går bra, jag är bara lite bekymrad över morgondagens mobilitet. Axlar, skuldror, mage och rygg är ur funktion..
Efter morgonpasset med Bella tog vi en härlig frukost och sedan delade jag till mig en hårklippning och slingning på lets deal. Det var en sliten tveksam liten salong men jag körde på. Min frisör lyckades slinga håret i 2 färger - vitt och gult. Men vi la en toning i håret så det blev bra i alla fall. Jag kan allt från hennes barndom till idag. Av någon anledning tyckte hon att de två timmar vi spenderade tillsammans passade bra till lite personlig historia. Och vad gör man? Jo, jag var livrädd för att vara oartig och skapa negativ energi runt slingningen så det är klart att jag lyssnade och kommenterade. Men det borde väl vara så att frisören intresserar sig i sin kund, eller? Nu är det läggdags i alla fall, godnatt på er! 

En helg i mars

Tack för en härlig helg vänner. Det har varit mysig födelsedags fika, härligt kvinnomingel och en lång utdragen bakis söndag. Så seg att söndags träningen fick skjutas upp till måndag, Men det går bra. 


Men nu är det ny vecka, nya tag. Det gäller att hålla sig alert och på topp nu om jag ska orka puscha genom mars. Men det ska gå bra:) redan 10e idag... 
Snart är våren här wiiihooooo!!!!

Benen kommer lida

Nu på morgonen kommer jag och Bella att börja träna ordentligt. Det har varit alldeles för mycket slarv på sista tiden. Vi har helt enkelt satt oss ner och byggt ihop en välutformad plan över hur vi ska nå bästa mål. Allting är schemalagt och klart för hela mars. Fantastiskt!:) 

Nu ska västkustbrudarna vända upp och ner på gymmet!:) vårt första pass blir benen...

Bomb eller boll?
Fettisdagen


Jag hoppas att ni gottade till er idag. Själv fick jag en fantastisk laktosfri semla hos Bella. Julia fick en med nutella. Det går ju inte att hoppa över semmeldagen, men vår hårda träning kunde ju inte komma mer lägligt! På torsdag drar det igång:):)

Bella var barnvakt

Idag har varit en lång dag. Jag har fått ytterligare ett jobb som drar igång nästa fredag. Så jag måste nog klappa mig själv på axeln. 
Plus att jag och Bella satt ihop världens bästa träningspass ikväll. Från och med torsdag kör vi. Så ur vägen, det kommer skvätta fett &svett! 


Sen fick jag träffa Elsa också. En liten fis  som Bella passat i några dagar. Och henne får jag träffa igen på fredag:) Tills dess så är det mycket jobb på schemat. Räkna med en ganska otillgänglig Jessica i mars, då jag kommer bolla mellan tre jobb. 
Det är "all in" denna månaden och det kommer kännas jävligt bra 25 april;) 


Grabbig lördag

I lördags kom grabbligan hit från Göteborg och Halmstad. Det var såklart jätte roligt att träffa alla igen. Nästa gång lär ju inte bli förrän på midsommar eller om jag och Micki lyckas sätta ihop vår så efterlängtade 50 års fest:) wiiho!

Här kommer lite skönt mingel från lördagen där kvällens huvudämne såklart var allas twistade sexuella funderingar. Var ska man vädra ut om inte i den trygga Halmstadsgruppen?;)  


RSS 2.0