Sjung för mig, gör det..

Ännu en coop forum händelse..
Jag sitter i kassan och arbetar mig igenom jule stressen när en kund börjar sjunga för mig...- "Vååckrá kassoorská boor i min kvartääär"..
översättning: Vackra flicka som bor i mitt kvarter..Ja för den hade man ju tid med..men som vanligt drar Jessica på sig sin coop forum min,ler och tänker: låt människan ha lite varor!

Årets första julpyssel

379666-4


Ja idag var det dags för lite julpyssel. Julkort skulle tillverkas efter alla om och men. Detta var det tänkta utseendet men nej, då fungerar självklart inte vår printer så det sket sig! Om någon undrar är det ursprungligen från papper och penna, fotat och inlagt i datorn och därefter redigerat. Jag är väldigt oteknisk så jag kunde inte koppla in scannern och ända utvägen var faktiskt kameran.
Efter vårt misslyckande (Annica och Jessica) började det klia i fingrarna och det slutade med att vi byggde ett pepparkakshus. Det gräsligaste och skabbigaste lilla hus vi någonsin skapat. Men trots det blev det ändå en rolig kväll för systrarna kovac.. nattinatti...snart kommer tomten

Australienresan 11 Dec 2006 - 27 jan 2007

Australienresan 11 Dec 2006 - 27 jan 2007


Härliga bilder..

Härliga bilder..Alldeles underbart...

Åldersbegränsade julklappar?

379666-3


RSS 2.0