Party snäckan

 
Eftersom jag inte äger en kamera och mobilen för tillfället är på villospår är detta
mitt enda sätt att visa mina balla brallor:)
Jag köpte dom för ganska länge sedan och fyndade i min egen garderob i fredags! Jag kännde att dessa skulle med till Swedish House Maffia! Det var dags för en invigning, då dom aldrig använts. Och det gjorde jag rätt i då festen flödade på Friends Arena!
 
 

one and only friends arena

I fredags var det verkligen fest som gällde! Asså herregud! Jag önskar att jag hade min riktiga mobil så att jag kunde fånga något på film, men ikke... jag får stjäla av andras upplevelser helt enkelt!
 
Så Tobbe, Malin och jag körde på i med fulla muggar på Barks Väg 8 innan vi tog en strulig buss som ledde oss till Friends Arena. Det delades ut Burn energidryck som verkligen gjorde sitt. Vi (jag) var som duracell kaniner!
Arenan i sig rymmde 35000 männiksor! Och jag vet att alla ståplatser var utsålda. Det fanns inte heller många sittplatser kvar, så arenen var packad alltså!
 
jag förlorade Tobbe och Malin för ett tag i vimlet, men fann min väg till Omar och Wisam (ellas man) mot slutet. Annars hade jag kunnat vandra omkring hur länge som helst innan jag hade hittat en buss som tog mig raka vägen hem.
 
 
På lördagen blev jag inringd utav restaurang assistans. Jag skulle jobba som bartender under eventet. Gött, tänkte jag. Att bara stå och sälja
 
öl vid sidan av arenan är ju ingen konst! Men det visade sig att jag blev placerad på översta våningen och skulle vara privat servitris åt två vip lounger!!! Inte riktigt vad jag hade väntat mig! Och det var jag verkligen inte beredd på över huvud taget! Jag som aldrig arbetat med mat servering eller över huvudtaget gjort en fin dukning i hela mitt liv!!
 
Men det slutade riktigt bra och bägge mina rum var väldigt nöjda och belåtna med kvällens service :) Så tummen upp för mig! Klapp på axeln - braaaaa Jessica!
 
 

SHM!

Imorgon gäller det, Swedish House Maffia! Jag ska gå in så hårt alltså! Det kommer bli en grym kväll med Ellas man Wisam och hans härliga grabbar, plus att Tobbe och Malin nu också är med! Imorgon är det fest!
 
Mitt slitande religions plugg är över, Tobbe har haft sitt prov och jag måste säga att vi hade en grym genomgång på religionen igår. Tack vare att jag har läst på  - som fan - så kunde vi tillsammans sitta och diskutera de olika frågorna och frågetecknen på vägen. Vilket jag tror var sjukt givande för Tobbe som inte behövde bolla mot en vit vägg. Men idag på provet låg klart bollen i hand händer.
För mig har det mest varit en utmaning att hinna lära mig allt samtidigt som jag jobbar heltid och tränar 3 ggr i veckan! Det har faktiskt varit givande och allmänbildande kan man säga:)
 
Imorgon är det konsert och fest och på lördag är det arbete som gäller. Men inte vilket arbete som helst, utan jag ska faktiskt jobba på Friends Arena då! Yes, Swedish House Maffia dag två för mig - dock lite mindre pepp, men ändå!

jag är inte..

Under måndagen var några utav tjejerna på spa, ett pris dom har fått genom en säljtävling på jobbet. Men innan min tid - så jag kunde tyvär inte delta, men i alla fall.
Så kommer härliga Roffe fram till mig, kvinnan som jag inte sett på över en vecka.;
 
-Jessica, vi diskuterade dig igår. Vi kom fram till att du inte är snygg, inte söt, inte heller vacker eller gullig.....
Aj, sa det i hjärtat på mig, är det så illa liksom?!
 
- Vi kom fram till att du är mer sexig, typ hot!
 
Haha, det är då för härligt att jobba på Scorett Drottninggatan. Alla är så himla underbara och varje dag är det alltid något nytt och spännande bakom kulisserna.

Biljett, check!

Tobbe snubblade in på Ticnet i eftermiddags som helt  magiskt hade biljetter till Swedich House Maffia. Så jävla najs alltså! Det var en jävligt skum bokning. Vi kämpade som fan för att få tag på fler biljetter men dom går verkligen som smör, heelt sjukt. Och jag kommer vara där, jag är så glad:):):)

Julbord!

Näste helg blir det julbord med jobbet. Såååå mysigt. Det var så längesedan jag var på ett svenska julbord. Förutom det underbara som mamma gör såklart! Det känns som att det är dags, så jävla härligt. Det är många som är trötta på julen, samma visa varje år. Men ändå så är det något som händer på julafton och under december. Trots att alla klagar och har sig så tror jag att majoriteten myser inombords. Det hör till svensken att vara lite gnällig över julen, annars är man ju för nöjd med läget och det får man ju inte...;)
 
Jag tänker mysa i alla fall, träffa min underbara familj och underbara människor. Jag tänker fira hela december på riktigt. Inte direkt be julbön utan mer baka pepparkakshus, lussekatter, knäck och tydligen Tobbes mormors biskvier.
Hakuna Matata liksom... fast God Jul :)
 

En PT gled förbi

Jag och Malin körde stenhårt på gymmet, trodde vi, tills en PT gled förbi. Han frågade om vi ville ha lite tips till hur man tränar sidan av magen och ifall vi gillade crossfit och bålövningar. Jag och Malin tänkte ju klart samma sak - suga in all info vi kan få!
Grymt nog så var denne man brasilianare och ville att vi verkligen skulle bränna till fläsket på rumpan för att ha en fin julskinka till julbordet. Jajemen sa jag - ge mig allt du har!
 
 
Så vi fick, helt gratis,  en PT i 20 minuter som gick igenom grymma övningar med oss. Han såg väl att vi var kvinnor som kämpade för livet och tänkte att; Ah! Här kan jag höja karman;)
Tobbes teori var att han var kåt typ, hahaa. Så gärna sa jag, bara han ger mig en fast rumpa! 
Nej men han var sjukt trevlig och det är klart jag hoppas på att stöta på denne man igen så han vidarutvecklar våra övningar. Som faktiskt inte är dåliga alls. men är man PT så äger man ju alla, så är det ju.
 
Malin, se till att komma hem på tordag för då kör vi! Jag är så jävla peppad!

Är detta okey?

Hur ställer man sig till att polisen lägger på i örat på en?
Jag hade en kompliterande uppgiift i min polisanmälan som behövdes göras och sedan ville jag gärna be om att få polisanmälan mailad hem till mig, efter granskningen.
Då fick jag ett starkt nej, "Vi mailar aldrig ut polisanmälningar till privatpersoner och det har aldrig förekommit tidigare heller". Det var ju märkligt sa jag, då jag två dagar tidigare fått min anmälan mailad till mig från polisen utan några problem, dock behövde den nu kompliteras, men jag fick den trots allt mailad.
Detta var helt och hållet omöjligt menade polisen som jag hade på tråden. Det får man absolut inte göra och det är omöjligt att det har hänt.
I min kamp om rättvisa sökte jag upp mitt email och citerade från vem och vilken avdelning som faktiskt hade skickat mailet som skickades till mig.
 
Och det är väl inte mer än rätt att jag blir lite frågsam. Det är ju som sagt en jobbig process att behöva vänta på att anmälan ska postas hem till Halmstad och sedan ska jag behöva vänta på att det postas upp till mig i Stocklholm. Det är så systemet är, jag förstår. Men om jag nu fått det mailat en gång, är det konstigt att jag ber om att få samma sak uträttad en gång till?
 
Så efter att hon slängt på luren i örat på mig (vilket jag inte förstod varför, eftersom jag fortfarande talade i lugn ton - fast väldigt informativt om hur det tidigare gått till) så ringde jag istället kvinnan som hade bifogart nummret i mailet.
 
- Utan problem kommer hon skicka min anmälan till min mail senare i eftermiddag efter  granskningen.
Så vem är det nu som står dumförklarad? Inte är det jag i alla fall. Jag måste säga att jag inte är sjukt imponerad av den svenska polisen och deras sätt att hantera saker och ting men jag fann mitt guldkorn någonstans i Halmstad och hon fixa fixa!
 
 

Vi gjorde det tillslut!

Jag tog mig ut i Stockholms förort någongång för en månad sedan och införskaffade en vattenpipa. Jag fick en jättefin, precis lagom i stroleken, nerpackad i en liten låda. Perfekt för transporter till förfester så att säga;)
 
Så Jag och Bella körde en grym invigning i fredags. Det blev lite halvtorkad tobak då det var allt Bella kunde få tag i på kort varsel. Jag införskaffade en engångsgrill som vi lät brinna innan vi snodde en kolbit och la som kol för pipan. Så ett tips till alla er som inte får tag i vattenpipa kol, elda en hel engångsgrill så ska ni se att ni får fina glödande kol bitar! Se bara till att använda kolen på en gång, annars svalnar det av och då är det kört!;)
 
Så tack för en grym fredag Bella!:) Det var precis vad vi behövde känner jag! Snart kör vi igen, då med ett nytt vin tycker jag! Vi kan köra vinprovning i kombo med pipan;)
 

Gym och massage

Jag och Malin hade en förbannat effektiv torsdag. Med våra svårt tärningsskadade ben utförde vi våra övningar på schemat. Vi klarade oss! Dock gick vi bägge som tv som  gorillor både till och från gymmet, och det är inte förrän idag det har börjat släppa lite asså! Heeelt sjuk träningsvärk!
Hur som helst så bjöd Malin mig på världens mysigaste fik med en utav de godaste sallader jag ätit på länge! Dit ska vi ju gå oftare kan jag be och få tala om!
 
 
 
Efter matkoman tog vi oss till Malins skola där jag "lät henne" öva på min kropp.
Asså jag är ju en sån som ställer upp, är det någon som vill ha hjälp med sina studier, då är jag där! Och råkare det då vara massör man utbildar sig till, tja då går det jävligt bra det med;)
 
 

För 4 år sedan....

Give or take - men för 4 år sedan stod jag och Tobbe som kvällens balpar! Vi var så förbannat snygga! Mycket tack vare min mamma som hade sytt klänningen plus Tobbes detaljer. Ingen kan ta den kvällen ifrån oss! Man kan nästan slägna in ett klipp från serien Eva och Adam där Alex sitter och spelar För Annika och sjunger; I natt är jag din, Inatt är du min. Och ingen skaaa, få ta, natten ifrån oss.....bara för att få känslan liksom!
 
Tänk, för 7 år sedan möttes vi, nu har vi bott ihop i 5 månader! Tiden går skrämmande fort men den är samtidigt härlig med alla de oväntade vändningar och vridningar den tar. Jag gillar det;)
 
 
Och med detta säger jag Godnatt. Jag har slitit röven av mig för din skull Tobbe! Nu ska jag sova, jag är just nu jävligt trött på religionm kan jag säga! Våga fan inte faila asså! Jag kommer ha ihjäl dig! Och öl ska jag ha efter tentan! ;)
 
 
 

Jag har ångrat mig, nu är jag kär


Swedish House Maffia

Jag ger upp, ge mig biljetterna. Jag ger alla i min omgivning det uppdraget att styra upp biljetter till mig! Helst fredagen!;) Fixa fixa!!

det känns nu altså!

Sorry för sega dagar men denna kvinnan har varit med!
Efter imorgon finns det inte en enda muskel som jag inte har ont i! Jag och Tobbes nya brud har börjat köra - hårt!
I måndes tog det fart, sen körde vi igen igår och det känner alla sidor av mina ben. Jag har ont i rumpan, innelåren, runt knäföstet och vaderna. Fast innelåren är nog väst asså!
 
Nu kör vi 3 pass i veckan, noga uppdelade muskelgrupper som alla tränas intensivt och vilar en vecka. Vi kommer bli starka Malin, jag känner det!
 
Det börjar släppa lite lätt i armarna nu så jag gissar väl på att vi kan gå som homo sapiens på fredag, lördag någon gång. Och sen på det igen på tisdag!;)

Imorgon svettas vi Malin!


Jag saknar alla där hemma..

Idag har jag baara suttit och pluggat religion verkligen. Det är ta mig fan det enda jag gjort. Det plus att jag fått fixa min mobil idag. Tack vara goda vänner så löser det sig alltid:) Man kan alltså ringa mig igen:)
 
Hur som helst, gick igenom lite bilder när vi hade BBQ i somras innan jag flyttade från lilla Halmstad.
Och det var verkligen hur mysigt som helst. Speciellt när hundarna sprang runt i den väldoftande trädgården:)
Jag älskar alla där hemma och ni vet vad min familj betyder för mig! Ni är verkligen allt:)
Och jag är så lyckligt lottad över att ha så många fina personer som bryr sig om mig! Tack för det!
 
Nu var inta alla deltagande vid denna grillningen, men ni är fan så underbara ändå!
Tillsammans är vi en enda stor tjatig, jobbigt högljudd och lycklig familj!
 

Att förlora en mobil

Det är verkligen jätte jobbigt att inte ha mobil. Det handlar visserligen bara om ett dygn nu. För imorgon kan jag fixa nytt sim kort i alla fall. Men man blir verkligen helt handikappad, känner sig helt naken typ!
Usch usch usch!
 
Men polisänmälan är gjord! Nu hoppas vi bara på att Phone House kickar in och hjälper till med försäkringen!

Vilken morgon

Jag lider av träningsvärk + att jag faller handlöst över en kvinna på t- banan....fredag är här;)


Kär

Jag kan inte hjälpa att jag blivit förälskad. Det är ju absolut ingen vintersko som jag i nuläget behöver. Men den är fan så snygg! Kanske min julklapp.....till mig skälv?:)


comviq reklamerna

Asså det var längesedan jag veg så myckjet utav min vardag till tv tittande. Jag har helt eneklt inte haft så mycket tid över till det.
Jag menar igår satt jag och kollade på "bonde söker fru". Jag tror inte jag har kollat på det programmet sedan första säsongen och det var väl några år sedan va?

Hur som helst så är tv tittande lite nytt för mig, fast än att det låter jätte konstigt.

Och den nya comviq reklamen är så jävla rolig. En äkta kioskblatte med sina underliga ideer som han prackar på folk. Jag känner igen så mycket, och jag vet inte riktigt vart jag ska placera det. Men visst fan sätter han färg på vardagen. Jag hade lätt handlat i hans kiosk om den funnits! Det hade ju varit dagen höjdare!

barnen Karvonen

 
 
Lite härliga bilder ifrån i våras!
Tack Ida för alla dina uppmuntrande ord, här har du dina änglar som leker med såpbubblorna:) Kommer du ihåg det? Och så tog vi en vända med cabben också! :)

Skänk en dvd -spelare

Jaaaaa om du är en sån person som har en gammal Dvd-spelare som ligger och skräpar där hemma, skänk den till oss. Mig och Tobbe! Vi hade behövt en spelare att ha i vardagsrummet, nu lever vi på våra datorer. Men vi behöver något så enkelt som en Dvd-spelare för att förgylla vardagen!
 
Annars köper vi så klart bara en, men det brukar alltid vara så att man har en extra oanvänd hemma liksom. Så där tänkte jag att jag trycker på!  :)
 
Mitt fattiga dags jag hade blivit överlycklig!

Min röst

Jag är så irriterad över att mina stämband är så klena.
Jag har troligtvis dragit på mig något virus den här gången för så här länge brukar jag aldrig vara hes.
 
Jag har fått den turen att bli född i en  familj där alla har ett eller annat problem med mage och magsyra...mmmmm..
Mitt problem är att det läcker magsyra ut ur min magmun som i sin tur fräter på mina stämband. Härlig diagnos.
Så fort jag då får någon liten förkylning eller bakterie som landar i närområdet så försvinner min härliga stämma;)
 
Jag kan inte ens jobba i butiken idag uten vi får köra lager på Scorett idag. Det kommer antagligen att bli en jävla massa spring, men då kommer man igång på morgonen :)
 
Jag älskar faktiskt det faktum att jag jobbar i en butik som det är ett så fruktansvärt högt kundtryck i. Och alla tjejerna på jobbet är heeelt underbara:)
Jag har faktiskt saknat dom lite, känns som att det var jätte längesedan jag träffade Scorett brudarna på Drottninggatan!

Finaste Emelie!

Älskade vän. Så underbart att prata med dig igen! Jag mår så bra av att höra att du är ute och lever livet! Lev lite för mig med nere i värmen!
 
Den här reklamfilmen är till dig för jag vet att du hade älskat den!

För ett år sedan..

Då var det begravning för min fina mormor - Lisa Holmqvist. Det har alltså redan gått en år....
Samtidigt var det 50 års fest för Lille Janne.
Livet såg så annorlunda ut, tänk så mycket som har hänt sedan dess. Och hur jag då trodde att livet inte kunde ha fler hemska överraskningar...
Men på vägen förlorade jag min farfar, min hund Poppe, min farmors hund Ville, och min kära pojkvän.
Och bara för någon vecka sedan åkte min farmor in på sjukhus, hon mår tack och lov bättre nu! Och min pappa skrämmde mig med att han blivit uppsagd, men fick ett nytt jobb, ett bättre jobb bara 3 dagar senare.
 
Jag undrar hur det ser ut om ett år. NU kan det inte komma fler obehagliga överraskningar, jag har fyllt kvoten 2012. Nu kommer allt bara att gå bra och bli bättre!
 
Även om jag saknar jätte mycket från den gogna tiden är mitt enda mål att blicka framåt. För min familjs skull, för mina vänner skull och för min egen skull.

Så här såg Lördagens äventyr ut

 
Jag vet inte helt hur jag ska beskriva vad som hänt den här helgen. Vi har haft förbannat roligt i alla fall och alla mer eller mindre klädde ut sig till slut.
I början var det en stor besvikelse för mig att så många bangade ur  maskeraden, då jag, Micki, Linn och Tobbe gått in steeeeenhårt för att bli så grymma. Joker och tre Manamana satte ner foten och kostymerna trillade fram. Vi hade tyska hårdporrsbögar, en död brud och en mördande tärna. Vi hade också en halv döskalle och en vålnad av något slag.
Vi fixade alla oss hemma hos mig och Tobbe innan avfärd, men kl. 19.00 klev vi ombord och festen kunde börja.
Efter en väldigt intressant shopping i båtens taxfreee var det förfest på rummet.
Den väldigt lilla hytten dög helt klart till förfest innan vi tog oss an båtens två dansgolv som körde med fullt ös fram till 5 på morgonen. Efter det var det korridorsfester fram till 8 för vissa, innan vi fick coola ner vårt tempo.
Efter en sån grym kväll följer en inte så väldigt grym söndag. Men jag tycker ändå att vi alla klarade oss bra. Vi käkade på buffeen, fortfarande onyktra skulle jag säga. Jag fick min riktiga bakfylla idag, måndag. Igår var jag egentligen bara väldigt sliten efter att inte ha sovit någonting.
När man är så glad och har så roligt har man inte riktigt tid för sömn. Och med en hel kryssning som dansgolv
fanns det inget annat alternativ än att bara ryckas med och ha förbannat kul!
 
 
Tack till alla som hängde med på kryssningen, hela 13 pers! Vi gjorde verkligen brännande solsken av november månad och detta kan vi leva på ända fram till jul. Den här kroppen förtär inte alkohol på ett bra tag efter den här helgen. Det räckte och blev över så att säga!
 
Manamana!
 
 

Fredag gjordes bra

Fredagen drog igång ganska bra. När grabbarna anlände hade jag förberett en världsstor batch med köttfärssås och spagetti. När alla var mätta och belåtna blev det en härlig chillkväll framför vem vill bli miljonär innan kvällen tog fart och slutade på Pure.
Vi hade så jävla roligt, först var vi helt ensamma på det lilla dansgolvet men det växte sig snabbt till en fest!Där vi helt klart var i centrum;)
 

Det var en kryssning det!


Manamana


Hästsvans


Manamana

Tänk er in i detta grymma tyget som Micki fixat, plus min extraordinära kreativa sida.... Det kommer ju bli årets dräkt! Alla kommer vilja vara som vi! Manamana, dom oslagbara 3 november 2012!

Världen kommer få se vad Halloween verkligen betyder!


Kanske inte på kvällen...

En kopp kaffe i högsta hugg kl. 20.00..
Kanske inte den ultimata vaggan för mig. Men det har varit pysselkväll hela kvällen. Vi kommer vara så förbannat grymma i våra dräkter! Heeeeelt stört!!
Det gör mig nöjd med livet:)


P.S - Sofie är bäst!


Jag lyckades rädda en!

I morse upptäckte jag att mina underbara kryddor höll på/ var döda.
Så min enda lösning var att övervattna till tusen för att hoppas på att dom ännu en gång skulle resa sig!
Jag gissar främst på att de blev överrumplade utav den fina solen vi haft nu i två dagar, och därav torkade ut på fönsterbrädan. Men vem vet, inte jag i alla fall - sämst på växter!

Hur som helst så upptäckte jag, efter mitt Ikea besök, att en stod som vinnare medan den andra helt gett upp hoppet om livet.
Så basilikan får jag behålla ett tag till samtidigt som jag får säga hejdå till min citronmeliss!


RSS 2.0