I Stockholm har vi haft snö

Guuuud med snöööö!
Jag får låta bilderna tala för sig själva, men hemma i kära lilla
Halmstad har dom inte känt av något liknande detta i år!

Vem vann?

Jag tror att jag vann rätt hårt mot Tobbe...killen kan ju uppenbarligen inte gå;) Länst ner ser ni den samman ställningen av alla steg vi gått sedan vecka 38. Detta är alltså resultatet ifrån vår stegräknar tävling som ägt rum.
Jäklar vilken fajt det har varit om dessa steg. Och Tobbe var sjukt övertygad om att han skulle vinna, men ikke! Jag tog hem pokalen, så nu väntar jag bara på mitt pris...Vilket kan ta år när det är Tobbe som ska styra upp det! Fattiga student jävel;)
 
 Allt detta med en enkel stegräknare från Clas ohlsson. Visserligen är den inte det bästa på marknaden, man fick lov att reklamera den ett par gången under perioden, men det fick duga:)
 

Julbodet

 
Jag var på Julbord med Scorett i december och vi hade verkliogen kalas kul! Jag blev placerad jämte Klara den gravida och hon och jag röjjde runt bland faten så det skvätte åt alla håll. Italienskt julbord, väldigt bra måste jag säga:) Jag vet ´dock inte vad jag plockade på tallriken som var italienskt, men något finns där nog!
 
En härlig kväll med härliga människor som självklart slutade  helt kaklas:) Jag fick till och med order från min lite smått onyktra chef om att jag absolut inte fick gå hem innan klockan 02.00. Det gillar vi, personalens välmående i första hand;)
 

Världens godaste

Asså jag vill ju inte skryta va... Men min varma hemmagjorda chocklad är inte att leka med. Den passar perfekt efter en snöig vinterdag då man nästan flyger in genom dörren i ett snöoväder. Så om ni någonsin kommer förbi mig på en fika så serveras det varm chocklad med hög kvalitet!

Äntligen tillbaka i banorna!

Var har jag hållt hus? Vad har jag gjort? Vad har jag sett? Vem har jag träffat?
MIna nära och kära, det är ju er jag har varit med såklart! Men okey, jag ska dela med mig av liovet i dess fulla form:)

Snön är här

Och hur vet jag det? Jo, förutom att vi har världens grymmaste utsikt som sträcker sig ända till Naturhistoriska museet och Globen. Så har jag en stor Chrysler som inte har fått på sina vinterdäck ännu..... Hur i hela världen ska jag få på dom nu? Jag får ju hitta en närliggande mack och köra dit helt enkelt...eller vad finns det för alternativ??


RSS 2.0