Rut i ett nötskal

Erik har en arbetskamrat som i sin tur äger en liten fin och lurvig hund. Hon är inte alltid med på noterna, men otroligt mysig och livlig. Man skulle kunna tro att det är en liten hanvalp så som hon nosar runt och markerar hela Bergshamra. Rut är alltså en 3-årig tik men världens nyfiknaste nos.
 
 
 
Vi har haft henne i sommar och tagit med henne ut på badklipporna runt Brunnsviken, men jag har själv tagit prommenader runt Tivoliparken, en del av Brunnsviken som ligger i Bergshamra. Där hittade jag en ensam liten strand. Och jag kom aldrig därifrån, denna tjejen gillar att bada!;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Micki & Jess 25

Både jag och Micki fyller år i januari. Jag minns att vi båda firade med lite tårta och lite fikamys hemma. Men ingen utav oss hade egentligen de bästa förutsättningarna för en fest just då. Därför bestämmde vi oss för att slå våra påsar ihop och sätta ihop ett party i slutet av maj. Festen presenterade vi som  - Invningning utav sommaren.
 
Vi började med mingel, snittar och förkrök i Mickis dåvarande lägenhet någonstans inte långt från Fridhemsplan.
Vi hade införskaffat en del alkohol kan vi väl säga;) Det var inte heller mycket kvar i slutet av kvällen, vilket bilderna mer än väl talar om!
 
 
 
 
 
 
Vi gick sedan vidare till Hell´s Kitchn där vi ordnat med lista för våra 30 gäster. Bättre kunde det inte bli, det var som att vi hade hela nattklubben för oss själva till en början med en helt egen bar. Kvällen blev ju såklart suddigare och suddigare, men jag minns att vi hade en av de bästa kvällarna på länge, det hade faktiskt inte kunnat bli bättre!
 
 
Huvudingrediensen var denna stora silverballong som cirkulerade bland sällskapet, men som hade sin trygga hamn i Kovacs händer, såklart;)
 
 
Tillslut brast ballongen men gav Ella en lyxig 03.00 fluga!
 
 
 
 
 

Denna sommaren...

 I år har jag haft en fantastisk sommar! Tiden har gått så fort att jag inte minns vad jag gjorde när och vilka jag ens hunnit med att träffa. Men jag vet att det har varit många "meet-cute" och det har dragits upp en hel del nostalgiska minnen i parken, på stranden och på förfester - alltid med en kall öl i handen.
 
Nu ska jag gå igenom mina bilder från de senaste två månaderna och se vad det egentligen är jag har lyckats hinna med under sommaren!
 

RSS 2.0