Lille Maddok



En ny liten stjärna i vardagen. Det är inte min vovve utan mina kusiners.
 Men han är ändå som en ny hund i mitt och Dannes liv;)


Ostbrickan


Detta hade Danne förberett till mig och tjejerna i Lördags...
Vi kom försent dock, men jävlar vad gott det kunnat bli! Flickor, min man har er alltid i åtanke - han är fin han!
Jag fick hur som helst hem denna brickan på natten sedan som en liten surprise! Nu finns det bara spår utav brickan i kylen...


Tack tjejer

- för ett underbart 12 timmarspass, bästa på länge!



Tack älsklingar! Ni är mina underbaraste! Och tack Sofie för att du styrde upp ännu en räkfrossa för oss;)


Räkfrossa

Jätteräkmackan på Bulls. Är du sugen på räkor så vet du nu vart du ska gå! Kanongod och fräsch!


Med garanti för att bli mätt! Om inte - uppsök läkare!


Tänd ett ljus


10 tända ljus på mitt bord. Tända för alla liv som togs i Oslo. Jag kan aldrig föreställa mig hur atmosfären är i huvudstaden just nu. Fruktansvärt och helt obeskrivligt hemskt! Att mista sitt barn i en så orättvis behandling måste skapa en otrolig sorg. Jag önskar familjerna allt gott och all lycka i världen!
Vila i frid!

40 års fest


På 40-års fest i Löddeköpinge. Dannes kusin, bruden i mitten, firade tillsammans med hennes man.
En gemensam födelsedagsfest!






Härligheten i bilden - Dennis retas med pappa i bakgrunden. Dock inget fel på kvinnorna i fokus;)









Förfest i bilen. Lite bubbel på väg till festen:)











De hade levande Nannys som styrde barnen under kvällen. Så att föräldrarna kunde ägna sig åt varandra.
 Alla möjliga lekar och ansiktsmålning stod på menyn.




Tack för en härlig kväll med mycket dans och sång. Många rockade loss till aftonens inhyrda DJ. Vi alla höll god stämmning under hela kvällen men den som skakade mes på rumpan var Dannes pappa. Han lämnade endast dagsgolvet för att dricka vatten eller ta luft. Då har man det bra:) Då är det fest!

I onsdags kom födelsedagsparet till Halmstad. Det blev en middag på Zigges och Danne fick visa vart han jobbar.
Tack för att ni kom på besök och tack för lördagkväll!

Släktträff!

man skulle kunna säga familjer i förening. På fredagen åkte Dannes föräldrar, alla tre, till min farmor och farfar på middag. Dannes pappa är egen företagare och äger en plantage med allt vad det innebär. Där finns alla blommor, alla växter, på alla vis. Hur som helst. Dom skulle komma och kika på min farfmor och farfars välvuxna trädgård ute i stugan och därför ordnade dom till en ungersk middag till oss när vi kom.
Vi hade det jätte mysigt. God mat, som jag alltid älskat, och gott sällskap i farmor och farfars sommarstuga.




På kvällen var det dags att gå ut och äta med mina föräldrar. Vi åt på Punch och efter middagen var det lite minigolf och coctails som gällde. Jag var tvungen att gå till jobbet denna kvällen också. Men det gick bra. Det var orndat med VIP på Schlagerfredagen, så "the parents" festade loss tillsammans till Lili och Susie som stod på scen den kvällen.
Det viktigaste var att alla skulle få en trevlig kväll tillsammans och vad jag hörde fick dom det också:)








föräldrarna kommer..

Jag vet att det var hur längesedan som helst jag skrev här. Jag har verkligen saknat att få blogga. Jag har kommit på mig själv tror jag. Nu förstått att jag undermedvetet kör någon typ av mini-dagboks-terapi för mig själv. Helt underbart, men nu till sak!

Förra veckan, i onsdags, kom Dannes mamma på besök. Man skulle kunna säga att vi hittade henne vilse bakom slottet klockan 11 på kvällen, trött efter en heldagskörning. Men vi fick ordning på det hela och guidade henne rätt:) Jag fick mig en härlig ansiktsbehandlig innan kvällen tog slut.
På torsdagen kom Dannes pappa och fru Anita. Vi gjorde stan en sväng på dagen och sedan på kvällen var det dags att gå ut och äta. Danne hade förbeställt mat på jobbet, Zigges garage, där vi åt riktigt gott!




 
Jag kan ju passa på och göra lite reklam för Zigges garage! Tapasen är verkligne riktigt god, sitta och beställa in en tapas i taget och dricka vin med ett härligt sällskap är heller ingen omöjlighet på Zigges.

Vi hade det jätte mysigt, jag stack visserligen till jobbet vid halv nio tiden, men jag hann ändå njuta till fullo:)



du+jag+bil

Idag ska Danne och jag ha mysdag. Ikväll så kommer vi till att gå på årets biopremiär -
Harry Potter and the deathly hallows del 2. Sista filmen kommer nu äntligen!!

Hela förmiddagen har jag och Danne städat huset. Det doftar så gott och känns så fräscht. Nu är han och jag redo för en eftermiddag med lite kvalitetstid tillsammans. Det ska bli mys. Jag väntar just nu bara på att knatten ska bli klar.

Ha en trevlig dag, för det ska verkligen jag ha!


Imorgon händer det!


Pepes Bodega eller?

Igår så ville jag ta mig ut i svängarna och roa mig med vänner. Hoppla så kom Danne med ett förslag om att kanske dra till Båstad, Pepes Bodega. Oj, tänkte jag. Vad roligt det skulle vara...
Men så var det den där frågan...vem ska köra? Och vilka kan hänga med i bilen? Jag var ju inte första prioriterad men efter en massa samtal från många håll och kanter gled jag och Bella in på varsitt säte tillsammans med Danne och Malin från Zigges garage.
Jag försökte ragga på min syster för att få henne att agera chaufför. Men det gick inte för hon satt och vinade. Då lämnade jag ett meddelande till henne och sa att om någon var sugen på att tjäna 500 så ring. Turligt nog hade jag kontaktat student världen så det tog inte lång tid tills fisken hängde på kroken.  Annicas sköne killkompis skötte ratt och gas hela vägen ner till Båstad. Vi var laddade efter lite rose och shots från bulls.
Danne till och med vaskade en öl genom rutan på vägen ner, det var fest!

Idag har det varit ganska segt. Jag Bella och Danne vaknade upp i värmen. Sen drog jag och Danny in till stan, gled runt lite och käkade pizza på en pizzeria bredvid bulls. Det har varit en mysig dag.

Nu snart är det på det igen, jag ska visserligen jobba men det är lika kul det! Så ikväll är det Club Monday! Because We Love Mondays!

tokstollar

Kollade just på Fab Five, gaykillar som lär hetromän att ändra livsstilen till den bättre.
Där talade dom om för en kille att även kosten påverkar hur man ser ut, både hy och kropp.
Fråga; Tänker du på det? Vad har du ätit idag?

Svar; Idag har jag bara ätit pistagenötter, några kakor och en halv pizza. Och då täkte jag ändå på kosten....

Asså herregud USA, inför grova gurkmackor och sallad på denna kontinent!

Leffes beachclub!

Missa inte festen ikväll på Leffes lounge. Full fart ocvh fläkt såklart! Jag själv kommer
till att delta. Visserligen kommer jag ju till att jobba. Men hade jag inte gjorde det hade
jag plaserat mig mitt på danskgolvet och sugit in allt av vad Leffes beachclub har att erbjuda!
Synes ikväll festprissar!


Torsdagens visdom



Hur mycket solen än lyser, hur varma och starka strålarna än är
kommer halva världen alltid ligga i mörker..



trädgårdsmystik



Jag hade morgonen fri så jag lekte runt lite med kameran. Alltid mysigt att vandra runt i lummiga trädgårdar:)

Fotograf: Jessica Kovac   Motiv: farmor och farfars trädgård.


syrran slingar

Glömde ju säga att Annica styrt upp mitt hår. Ingen värdslig sak, men hon använde sin sista blekning. Det där är kärlek alltså! Jag är i varje fall nöjd och glad med mina slingor:)


m i d s o m m a r m i n g e l



Så här skoj hade vi i de 4 ihoplappade partytälten. Det hade jag och mamma kämpat hårt för att få till. Och se så lyckat! Helt underbart. Nya lekar finns att vänta till nästa år. Antagligen med precis lika mycket fusk!



Trafik på Andregatan 13

Idag har jag varit ledig. Uff...Jag ska verkligen inte klaga, jag har för tillfället världens roligaste jobb. Men eftersom jag varit sjuk i helgen och dragit på mig en jävligt jobbig urinvägsinfektion så har det varit riktigt skönt att vara ledig idag.
Jag vet att jag har varit världens sämsta på uppdateringar. Men efter att jag förlorade min mobil försvann plötsligt min moment kamera. Jag menar, alla tar ju vardagliga bilder på mobilen. Och när jag väl uppdaterar vill jag visa vad jag pratar om. Jag ska styra upp ny mobil snart och därmed många nya uppdateringar!
Det har visserligen med internet att göra också. Det tar en miljon år att klicka sig fram till vart man vill nå. Danne har skaffat en ny "dongel" nu om det fortfarande heter så. Men det är svårt att dela på en data;)

Jag har spenderat hela dagen med min familj. Först mamma och Annica på Östra stranden och sedan låg vi hela familjen, med två doppade hundar, i vår ganska stora plastpool i trädgården. Jag har haft en såndar typiskt mysig dag som man alltid hade på sommarloven från 1:an till 5:an. Mys med familjen. Jag har verkligen en underbar familj. Det är faktiskt ganska mysigt att trots två fullvuxna döttrar så fungerar det gamla familjen likadant. It´s the best!



RSS 2.0