Härlig sommargrillning...

Det tog sitt lilla tag att få igång elden. Knatte och Tjatte lyckades missa att man inte kan lägga ny kol på blöt gammal kol.... Men till slut så löste vi kvinnor problemet. Den enda man vi hade med oss var givetvis den person som satt ner och drack öl under hela grillningen, alltså inte mycket hjälp där. Dock många "klyftiga kommentarer".
 
Säg inte att det inte blev en bra grillning ;)
 
Här har vi den brainstormade lösningen på den mest effektiva grillningen.
 
Vi körde en "grillinvigning" utav grillplatsen vid vår kära kära Brunnsvik. Här satt vi och pratade om sommaren som låg framför oss och vad vi skulle göra härnäst. Tänk att min Halmstads vistelse redan är över och att jag idag flyger tillbaka till Stockholm.
Se upp huvudstaden! Jag tar med mig morsan!;)
 
 

Den långa vägen till sommaren

Sommaren är här och den är underbar. Jag klagar inte en sekund på dessa två till max tre heta månader vi tilldelas i norden. Att träffa alla vänner, familj, gamla bekanta. Alla med solbrända näsor, kalla öl och mycket musik - vad mer kan man önska?
Dock känner jag att tiden inte är tillräcklig. Det ska hinnas med mycket på kort tid, frågan är om det verkligen är semester. Jag kan känna att jag får jobba lite hårdare med orken under dessa fantastiska sommarmånader trots att den är avsedd för relax och semester.
Hur som helst är semestern här och efter detta passerade halvår och efter semestertiderna kommer jag vända ett nytt blad och starta med ny energi. Det ska bli jävligt roligt under hösten har jag bestämt och inte lika kämpigt som i våras.
Jag har tappat MÅNGA blogg timmar får jag lov att erkänna, och jag har fått en del sparkar i rumpan - utan effekt. Vi får se om "orken" är med mig efter sommaren och att det blir skärpning. Jag ger det i alla fall ett försök nu.
 
 
Våren har varit rörig, mångs bollar i luften, många jobb, många boenden men massa kärlek!
 
 
 
 
 
 
Tiden har inte stått still trots allt;)
 

Jag saknar mina norska grabbar

Nu har det hunnit bli juli, tiden bara flyger förbi. För sju månader sedan lämnade jag Oslo och mitt egentligen fruktansvärda boende och flyttade tillbaka till Stockholm. Tillbaka till den famn jag hittade förra sommaren. Och allt har flytit på bra sedan dess, det har varit en del slit men det har ändå gått bra detta halvåret.
 
Hur som helst så saknar jag Oslo och allra mest mina veteraner på Tea Lounge. Idag har Erkan och Tayfun öppnat en egen cocktailbar med Gin i fokus. Jag är så spänd på att få komma dit och prova alla läckra cocktails!
Jag kommer troligtvis resa dit någon gång under augusti, det är ett måste känner jag!
 
 
https://www.facebook.com/chairoslobar/photos_stream
 
 
 
 
 
Lite nostalgi bilder från eran på Tea Lounge
 
 

RSS 2.0