Invigning ikväll

 
Nya skor. Ny väska. Nytt hår. 
 

Grym sommar

 
 
 
Hittills har det varit en kanon bra sommar. Och jag hoppas verkligen att det fortsätter så!

Jag har sagt upp mig och jobbar nu bara juni ut. Sedan är jag -free as a bird- resten av sommaren tills nästa äventyr tar fart:)
Jätte jätte tråkigt att sluta, men ibland måste man ta till drastiska metoder för att få saker och ting att hålla dig på banan.

Jag ser fram emot en riktigt galen, fantastiskt, mind blowing sommar! Så ge mig allt ni har. Fram med all kärlek och alla goa magkänslor, för det är där vi ska landa!

 

 
 

Jag och Bellson...

 

Vi hade en riktigt grym fredag! Tack gumman för allt mys som sedan exploderade under kvällen! En bättre fredag kan man nog inte få. En underbar kvinna, fanta-rosè, vattenpipa och jävligt god stämning!

Märk hur jag målas med Stockholms färger, jag Jessica Kovac, dricker fanta-rosè!! Man vet aldrig vad som kommer härnäst!

 

 
 

Jävlar vilken helg!

Nu har jag invigt sommaren! Så mycket härlig fest som det har varit i helgen visar verkligen på att favorit årstiden är här!
Det började med fest hela torsdags natten då Tobbe klarat tentan och drog med mig på efterfest till halv 7. Sedan har det varit fullt fart till söndag kväll då vi rundade av helgen med lite sangria på solstugan... Alldeles alldeles underbart.
Sommaren är äntligen här!:)

 


RSS 2.0