D&J

Ikväll grillde vi i Sofienbergparken. Det var vi två, en entrecote och två fläskkoteletter på en ytterst ynklig liten grill. Men det gick kanon. Och vi hade det väldigt mysigt.




 

 


precis som det ska vara


Igår grillade vi i parken. Jag trodde först att vi skulle lägga på grillkorvar på den tanigt glödande grillen.
Då lassr Danne på med kyckling fileér och marinerade grönsaker.
Det finns bara en Grillmästare i parken och det är min Danny. Maten
smakade faktiskt riktigt gott. Och inte en enda rå yta fanns att finna!

Jag älskar det gröna! Jag gissar på att Halmstad redan blommar för fullt.
Och jag börjar sakna det mer och mer. Minnen från den gamla goda tiden dyker upp framför mina ögonlock.
Hur mysigt det var att vakna och ta en kaffe på altanen med Mamma. Sedan kanske lägga ut en filt i trädgården, leka lite med hundarna och var man på riktigt bushumör så blev det katt&råtta lek genom vattenspridaren.
Midsommar morgon, när man äter jordgubbar med grädde och socker och dansar runt midsommarstången på den gamla Hembyggsgården, som ligger bara runt kröken från vårt hus. Där hela området samlas för att fira sommar. Jag saknar min underbara familj. Mamma, pappa, Annica farmor och farfar och kusiner.
Just nu vill jag bara träffa alla och grilla under den varma solen.

Men just nu så är det våren i Oslo
som ligger framför mig.



Påskens bus


Vi var ute två kvällar och det var ingen mjukstart. Bricka efter bricka med Galliano shots.
Denna helg var det Beitostølen som gällde!



Vi körde med hög tofs, glatt humör och ständigt nytt i glaset.


Hur många klarar du av på en gång? Cornelia är inte blyg hon;)


Nico says - strike a pose!


Nog de två svettigaste och äckligaste i lokalen. Men också de två mest underhållande!
Danne dundrar in med Sweden tröja, here we come!


Slutligen går jag hem med Mr. Jägermeister


Beitostølen

Danne drog iväg innan påsk för att jobba på i Beitostølen, en skidort. Tanken var att jag också skulle resa dit men det gick inte för dom behövde mig verkligen på Tea Lounge.
Veckan gick och på söndagen var jag äntligen färdig jobbad för veckan och kunde sticka och hälsa på Danne. Min första tanke var att han och jag skulle åka skidor. Men det var helt värdelöst för backarna höll på att smälta bort.
Det såg mer ut som slitna pulkabackar, helt kala på sina ställen. Så vi sket i skidor och bara hade kul istället.
När jag kom fram leverarade jag det största och finaste påskägget som finns. Det var fyllt med spel och godis. Där fanns plockepinn, Uno, star-wars-kortlek och kasta gris. Jag villa ha med Yatzy men det fanns bara zoo varianten. Den känndes inte helt rätt. Så snart ska vi köra grillning och spelinvigning i solen med en grill. Me like!







black and white

Erkan, min manliga vän, bad mig om en tjänst. Han har länge velat att jag ska måla någonting black and white till honom. Tiden gick och han fick aldrig sin målning.
Men sedan hände det något. Hans bror fyllde år och han ville ge honom någonting väldigt speciellt. Plötsligt slog det honom att hans black and white aldrig blivit levererad. Erkan tog helt enkelt tillfället i akt och bad mig måla en tavla till hans storebror. Motivet skulle vara en "kopia" från ett gammalt foto från barndomen. Med min egna lilla twist så presenterar jag Erkan och Serkan som barn i svartvit.








svensson ikväll

Vad kan vara mer svenskt än svensk mat. Ikväll kör jag supersvenne. Jag lagar inte köttbullar, potatis och lingon. Nejnej. Det blir spenatstuvning med ägg och kaviar. Jävligt enkelt men också fruktansvärt gott!




Aker brygge

Dagen blev väldigt bra ändå. Jag satt på Fridays på Aker brygge med Micki och åt en cesarsallad. Innan hon kom satt jag med en vänteballong nummer 20 i väntan på bord utomhus. Lite utav en rolig grej tycker jag.
Hella eftermiddagen svepte förbi med det var härligt att sitta i solen.
Tack för en mys dag!






Ständigt denna bubbla!

Ja, jag bor i den. STÄNDIGT. Jag har så dålig koll på vad som händer i världen utanför min sommar planering och Tea Lounge. Man har bara sin beskärda del fokus och den räcker inte till tydligen!
Det är påskstängt fick jag precis veta av Micki. ALLT är påsk stängt. Va FAN!
När jag äntligen är fri och ska göra min själ lycklig med shopping, nej men då fäller världen ner en bom. Denna
helg är ju till och med värre än julen. Stängt till på tisdag, va är det som sker - storstad?!

min fria torsdag föll...

Men vad som reparerar denna skada är att jag i alla fall ska få ta mig en kaffe med Micki på bryggan.
Om vi nu hittar något som är öppet. Jag kommer dessutom komma klampandes i mina ej så somriga kängor.
Hur tror ni det känns? Jag kanska ska gå barfota?





torsdag för mig själv

God morgon får jag väl säga då! Jag har inte orkat mig upp ur sängen förrän nu. Men jag var inte heller hemma innan halv fem i morse så då antar jag väl att det är en okej uppstigning. Det var ett rätt så bra tryck igår.
Miss nickname maskinen fick värkligen löpa linan, herregud asså! Skönt att det inte blir mer utav det idag, Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt, kanske lägga mig på soffan ikväll och ta den där filmen med en tallrik god mat.
Jag fick bra tips i alla fall, vanligtvis på onsdagar så är tipsen lite si och så. Men jag gick hem med 1000 i fickan. Sånt gillar vi! Det har varit en ganska bra tips helg och en nu ganska bra tips vecka. Det är behövt, verkligen!

Nu ska jag in till stan och köpa mig tygskor och kanske en håddisk. Min dator fixar ju inte mig längre...
Vi får se lite vad som dyker upp och hur mycket jag kommer dra kortet. Antagligen en hel del tyvärr.
Jag har blivit förvandlad, så fort jag är i stan då shoppar jag. Vilket är illa för jag vill spara mitt shopping sug till LA. Jag får väl hålla utkik efter rean då;) Farlig tanke...


Jessica - a.k.a maskinen

Ni vet när man är sådär härligt utmattad. En god middag står och puttrar. Kroppen är helt färdig efter dagens fysiska aktiviteter. En film är förberedd och kvällen oplanerad.
Att sätta sig på soffan, helt slö och bara äta den goda maten, andas, chilla är då något av det underbaraste som finns.

Idag har jag tränat som fan! Först ett spinningpass och efter det gick jag rakt på styrka&core. Med känslan av mjölksyrad muskelatur tog jag en 20 minuters promenad. Men inte hem, utan till Danne för att städa hans lägenhet. 
Detta får mig att låta som en sån där hemma fru men inte helt så är det. Utan Dannes lägenhet måste upp på finn.no. Och inte för att vara den som är den men pojken min har inte alltid eld i röven. Så då fixar mamma;) 
Städningen gick med väldig fart och det tog väl nästan 2 timmar. Efter det promenerades det hem, handlades mat och lagades. Men tyvärr får inte jag sitta och njuta av kvällen utan det är rätt på jobb nu. Jag ska hänga upp tvätten och sedan styra mina trötta fötter mot Tea Lounge. Jag älskar att vi dricker vad vi vill( förutom alkohol) på jobbet, no charge! Det är ju kaffe man lever av nu för tiden;) Jag är nog inte hemma förrän två eller halv tre ikväll. Så idag går jag under nickname maskinen!;)

Sen vill jag bara påminna alla om att det snart är sommar, bikinin ska snart fram. Dey är bara till att börja med morgon sittupsen nu!;)

Nej tack!

Tog en bild igår, såg ut som värsta anorektikern utan bröst, fruktansvärt!!
...med ballong huvud, låt det aldrig ske!


Vårens gröna är här

I morse när jag promenerade till jobbet kännde jag verkligen våren. Träden har inte börjat knoppa förrän nu. Nu ser man dom, små gröna och välkommna. Den vackraste årstiden för mig, utan tvekan. Jag väntar bara på att solen ska troka upp eller suga ur all fukt ur marken så att gräset kan växa mjukt och fint. Man vill ju hinna med en del parkgrillningar innan Svea kallar.

Jag och Emmie gjorde Grünnerlükka igår så det var inte det allra lättaste att gå upp och vidare till jobbet. En bra start fick jag ändå, fint väder att promendera i och en god Tea Lounge lagad smoothie, satt som den skulle!






Vi har börjat öppna upp glasväggarna nu. Underbart när värmen trycker på.
Men det kan fortfarande bli ganska kallt. Det får man dock tåla!

 

 

 


ladda ladda ladda

Nu väntar jag på att min ipod ska suga i sig all energi möjlig från datorn. Jag ska nämligen dra och träna, äntligen. och den är liksom en viktig del av mig när jag tränar. Jag trenger den vid liv så att säga, litt sån!
Dagen idag har varit ganska trög, men gårdagen var väl värd det! Har man kul en kväll kan man vara trött en dag på jobbet utan problem!
Nej, nu ska jag sända energifulla tankar till min ipod! Tjingeling!

 


Ny färg

Jag har gjort håret snäppet lite mörkare. Trivs faktiskt ganska bra i det än så länge. Men vi får se hur länge det håller!



Nu är det dsags för arbete!


Em&Jess

Ikväll var brudarna från Trondheimsveien 35A och vinade på Lukka.
Vi tog in en flaska vin, käkade tapas och snackade om allt - between heaven and hell...
Vi bor ihop men får inte alltid tid att snakca så mycket. Men kvällen var verkligen varit vår.
God mat, god kvinna mitt emot, gott vin = perfekt kväll.
Att gå vidare var ingen fråga, ett faktum! En drink på Aku Aku. Emmie körde med säkert kort - Mojito. En annan provade något nytt - Aku aku chilli punch. En med lite krut i!
Tragiska som vi är hamnade vi ändå på Tea Lounge ikväll. Men är man i närheten och drinkarna smakar bra är man ju tvungen. Där vet man i varje fall vad man får:)
Kvällens lärdom - på Trondheimveien 35A ställer vi alltid upp för varandra!;)




Tack för en fin kväll Emmie!
 Lovely tonight!


Kära pappis

Idag har jag pratat med min pappa:) Det var så längesedan.
Vi pratade lite om sommaren och han ska hjälpa mig och Danne att köpa en billig skruttbil
som kan klara av en tur i Halmstad. Vi har båda fått jobb i Svea nu och är sugna på en sommar med lilla torg och Tyløsand.
Boendet verkar vara ganska så ordnat också. Det verkar som att jag och Danne ska ta ett gästrum hos farmor och farfar, då dom bor i en stuga under sommaren. Det hade faktiskt varit perfekt, nära till stan, stranden och mamma och pappa:)

Nu längtar jag hem till hela min underbar familj som troligtvis är den bästa i världen! Tack för att ni alltid ställer upp før mig allihop!


Alltid full rulle

Jag har verkligen haft så packat schema den senaste tiden. Det behöver inte nödvendigtvis vara en massa tider jag måste passa, men en himla massa samtal att ringa om resa, tele2, jobb, boende och allt vad det är!
Att jag inte skrivit på ett tag betyder bara att jag har haft fullt upp verkligen! Helt slut. Bara idag har jag tagit mig upp tidigt, halv 11. Det kanske inte låter så tidigt, men om man slutar jobba klockan halv tre på natten och ska hinna varva ner efter jobb, så är det en sträng uppstigning. En nästan 2 timmars lång träning och sedan raka vägen hem för lite städning.
Jag har också bara idag handskats med Tele2, Resia och Skatteetaten Norge. Jag är helt slut körd i både psyke och fysik! Och så ikväll är det 10 timmars pass med full bar som gäller... Jag behöver vila lite nu känner jag!

Så myspys, middi middi!

SystrarnaKovac

 



Jag snackade med syrran på Skype precis. Som för övrigt är så hackingt och krångligt att jag tappade räkningen på hur många gånger vi ringde upp varandra. Det är nog något med min data. Jag vet att det börjar bli lite rangligt, men jag kan bara inte ge upp på den. Det är ungefär samma som med mobil, även om det är gammal så har den liksom varit  så nära vän så länge..
Inte i mitt fall då för jag har gjort av med 7 mobilen på 3 år nu...men för alla andra..

Jag och Annica snackade verkligen inte om väder och vind. Men våra samtal är under sekretess tyvärr. Sis code!
Jag saknar henne verkligen och snart kommer vi ses, men tills dess så ska hon och jag föra en egen privat peppmail. Det kommer att äga rum på facebook mailen. Där är det meningen att vi ska peppa varandra till bikini säsongen eller student säsongen för Annica som inte ligger långt bort.
Det vill säga, rekommendera bra mat man lagat, föra kalender för hur mycket vi tränat och hur aktiva dåliga/duktiga vi är i vardagen. Jag tror på att det blir lättare att hålla någon i handen för att nå sitt mål. Den personen behöver nödvendigtvis inte finnas framför en i fysisk form. Känner man varandra väl kan man föra en peppmail! Det är det vi startar med idag! Wooop wooop! Kommer bli snyggast i stan!






 


Min nya skönhet



I fredags jobbade jag kväll. Det hade varit en krånglig, kanske den mest jobbiga kvällen någonsin på Tea Lounge. Våra öltapp la av och vi hade verkligen kaos den kvällen. Men så när vi äntligen stängt och fått ut alla ur lokalen får jag en underbar överraskning. Chris, vår kille på rydd, kom med ett paket som han beordrade mig att öppna. Det var liksom en kiwipåse med en slitenkartong i... Jag trodde först att det var ett roligt skämt som grabbarna körde med. Men så var det ju inte.
När jag packat upp förstod jag att det var från min fina fina Daniel. Han hade köpt en klänning till mig. En klänning som jag inte ville köpa själv för jag tyckte att den var lite för dyr. En långklänning som nu är det finaste i garderoben. Tack gubben!

 


fruktig morgon

Under de senaste 2 veckorna har jag börjat med morning shake.
Det innebär att jag har börjar använda den fina blendern, som Daniel gav mig i inflyttningspresent, för att göra oliak typer av frukt shakes. Eller smoothies, milkshakes  till och med!
Det är också så lätt att slänga i sig när man är helt nyvaken och ska till jobbet. Verkligen helt perfekt för frukost eller mellanmål.  


Den allra godaste hittills måste vara den ni ser på sista bilden. Mango, jordgubber, avokado och banan.
Viktigt för mig är att alla ingredienser är naturliga. Jag har inte tillsatt något socker eller någon annan typ av krydda. Bara rena frukter blendade med kall mjölk. Mums!


Victoria´s Secret - body butter

Jag skulle precis gå och lägga mig när jag fick en sån troligt härlig flashback. Jag smörjde in mig med Victorias Secrets buddy butter som jag köpte i USA. Den doftar på ett speciellt sätt och när det nådde min näsa reste jag så plötsligt tillbaka i tiden.
Jag befann min i Miami tillsammans med tjejerna då vi bara gick och väntade på att få komma hem. Hem till Sverie efter 7 månader. Vad som var extra speciellt med denna vecka var att ingen utav oss hade pengar. Och varje dag var vi tvugna att gå och köpa mat, billig mat. Vi kunde inta ha några kylvaror för vi hade ingen kyl. Så vi fick varje dag införskaffa ny föda. En utav gångerna så regnade det något så otroligt mycket. Jag har aldrig sett ett så milt reng falla så hårt. Himlen var grå, men inte sådär mörk som hemma. Ändå var det som att hostelet parkerat bredvid Niagara fallen.
Tillslut så gick jag och Bella för att köpa mat, när det hade "slutat regna" men ändå öste ner.
Någonting var på tok för avlopps systemen verkade inte ha fullt så mycket plats som behövdes så vid vissa vägkorsningar var det totalt stopp. Bilar backade ur korsningarna som var översvämmade och där löpte jag och Bella i de 30 cm djupa pölarna. Vilket var mycket svårare än man kan tro med en flippflopp på foten. Och vi kunde inte gå barfota för vi visste inte vad som dålde sig under den grumliga vattenytan.
När vi kom fram till köpcentret hade vattnet tagit sig in där också, som tur var hade butiken en uppförsbacke in så vattnet stannade vid dörren. Men hur ofta brukar man vada in i en matbutik liksom? Inte väldigt ofta...
På vägen tillbaka kunde vi inte fatta vad vi precis hade varit med om. Helt dygn sura berättade vi för tjejerna hur mat shoppingen hade gått till. Och dom i sin tur pekade på våra armar. Då hade Victorias Secrets fina body butter lossnat från huden och skapat några slags glansiga beläggningar på armar och rygg.
Det kanske inte va av bästa kvalitét i alla fall?...som man väntade sig...



Bilden är tagen på vårt hostel under de sista 8 dagarna i Miami.



Det sker med invigning

Söndagen passerade och visade sig bli en lång och härlig sådan. Vi bjöd in "the tea lounge people" på grillning i Sofienbergparken och det blev tillslut Chris, Tommy och hans flickvän Kristine, jag och Danny som körde.
Två engångsgrillar, ett stort paket med grillspätt, korvar och karbonader samt inlagda grönsaker från babbe-shopparna stod på bordet. Otroligt gott. Det var egentligen inte så mycket sol men vi hade det riktigt mysigt ändå. Vi fick träffa två små mops valpar, en stor rottis som hette Shakira. Hon blev vår bästa vän efter två grillkorvar.
Och sist men inte minst en griskulting som någon rastade i parken. Hur sköter man om en liten gris i en storstad? Nog med att tvinga stora hundar bo här, men en gris? Behöver inte grisar en egen liten lerpöl att gegga och böka i precis som en kanin behöver hö och en katt sin låda? Måste säga att det inte kändes helt rätt. Hoppas bara att han tars omhand, den lilla griseknoen!


Vi började på gräsmattan men avancerade upp till en parkbänk så fort det blev ledigt. Det ser lite billigt och luffigt ut det här. Men det är lite så man ska ha det när man grillar i parken. Helst ska man ha en tallrik för lite med sig eller sakna tändare, då är grillningen fulländad. Chris fick både äta och dricka ur en plastburk, dom ni ser staplade på bilden;)


Danne skulle öva lite på flairingen. Det gick väl sådär va gubben;)
Fast jag ska inte säga något, jag är ju inte direkt bättre.


Vi körde helt enkelt en invigning av både våren och grillningen. Det går på någotvis hand i hand.
Våren sker med invigning. Man måste ha någon typ av start på den nya årstiden. Det hade vi i söndags. Nu är det, för mig, officiellt vår. Snälla ingen mer snö nu! 




På kvällen blev vi sugna på att laga lite ordentlig mat och jag fick ett himla sug efter kanelbullar...
Klockan elva på kvällen var det fullt ståhej i Dannes kök då det lagas potatisgratäng, panacotta och kanelbullar samtidigt. Ojojoj.. vad jag inte höll min diet denna helgen!


Kanelbullarna blev kanske inte lika bra som jag hade velat efterom jag inte hade någon jäst. I Norge är allt stängt på söndagar så jag fick hetl enkelt göra det jag kunde utav situationen. Jag åt troget upp min del medens Danne lämnade sin...

Det kanske inte ser så gott ut, men det var det! Krämig avokado/fetaost sallad med potatisgratäng och stekt kyckling. Mums mums!

Det har varit en jätte mysig helg. Mycket tid med både pojken och vänner, me like!



Peace out!


CavaBlåmusslorEntrecoteDaniel♥

I lördags bjöd jag ut min pojke på middag. Vi satt utomhus på restaurang Trancher och invigde kvällen med en flaska cava. Jag beställde in blåmusselsoppa, trodde inte att jag skulle våga det först. Men oj så gott det var. Danne gick för anklever som förrätt. Det är ju lite tråkigt att gossen min inte kan äta fisk eller fishy stuff. Men aklever är ingen lek det heller, otroligt gott!
Som huvudrätt har Trancher bara Entrecote, det är vad dom specialiserar sig på. Så då väljer man storlek och tillbehör vid sidan om. Lite som ett tapas koncept, men inte riktigt. Så väldigt väldigt gott!




 








Vi fortsatte vidare på Grunnerlukka för lite driks and stuff (vi gick med korta steg pga. min långklänning.)
Det blev en sidecar och en chillistrawberry coctail på Sydöst. Sedan upptäckte vi att denna reataurang hade en nedervåning, ett "diskotek" som mer liknade en version av en filandsfärjas tragiska dansgolv.
Där blev det ytterligare en drink och sedan åkte vi vidare till Tea Lounge.
Hälsade lite på arbetskamraterna och drack så klart billigt:)

Vi hade en jätte mysig kväll ihop och jag är så glad att vi hittat varandra!


klockan är kudden

Jag är precis på väg till sängs. Det har varit några aktiva dagar. Hela helgen var jag fri.. fri från arbete, fri från pliker... Kan man tro. Det är alltid någonting nytt som bankar på dörren. I detta fall mina otroligt ej rätta Tele 2 räkningar. Norge Tele 2 är helt otroliga. Jag orkar inte ens gå in på vad som är fel för då får jag fylla i en halvtimmes lång text. Men  det var bara en av alla de måsten som bara dök upp i helgen. Men som tur var kom jag mig ut med Micki och Emelie och vi hade verkligen skitkul. Vi lyckades hipp som happ glida in lite lätt på ett bananskal. Jag drog en skämt med en killa på väg ut ur taxin vi skulle ta och så sim salabim var vi vid ett vip-bord på Manolo utan taxi. Underbart rolig kväll faktiskt:)

Veckan för övrigt har rullat på som den ska tycker jag. Haft lite obekväma arbetspass bara. Igår jobbade jag kvällspass och idag dagpasset. Det gör att min sömn i natt låg på noll någonstans. Speciellt nu när grannarna över oss har fått för sig att spela basketboll inomhus. Vad hände där liksom? Det borde väl ändå finnas lag på att inte syssla med bollsport eller annat som kan dunka förutom sex och hög musik??!!

Jag tränade ordentligt efter jobbet jag handlade ordentliga råvaror och gjorde mig själv en väldigt ordentlig kvällsmat. Men också en nyttig sådan.




Receptet på Jessicas lax-sulamung- filidung-panna kanske?

›-» 2 Lax filér
›-» små räkor
›-» 3 vitlöksklyftor
›-» färdigplockade pumpfrön
›-» dill krydda/färsk dill
›-» purjolök
›-» kayenpeppar
›-» citronpeppar

Först så började jag steka laxen i lite olivolja. Efter en lätt stekyta tillsatte jag hackad vitlök, dill, purjolök och räkor. Lite salt, kayenpeppar och citronpeppar. Laxen blir ganska lätt att dela på så då kan man välja att göra en lax wook eller steka klart laxen och lägga den åt sidan. Därefter steka resten av ingredienserna med lite mer olivolja. Jag gjorde någonting mitt emellan. Det blev liksom inte hela filér utan större bitar kan man säga.
Vid sidan om rostade jag pumpfröna. Det är bara till att lägga fröna i en lite gryta, utan någonting annat, och lätt bränna dom. Men skaka hela tiden om annars vet jag inte vad som händer. 
Till maten gjorde jag en bladspenatsallad med lite rödlök och tomat. Och som vanligt olivolja, vinäger och lite salt.

Medans maten blev sjukt bra, om jag får säga det själv, så såg inte kocken själv ut som kaaramell pecis.

 

Jag fick Dannes lera. Ja altså, han var i Danmark på spa och fick med sig en liten burk av deras ansiktsmask. Så jag tänkte att den har ju inte pojken någon nytta utav. Jag kämpar helt enkelt för det samma som alla andra skandinaviska kvinnor - babylen hy.
Det hjälpte faktiskt, i varje fall för idag!

 


Var är Jessica???

Jag är här! Jag har bara haft så sjukt mycket att göra! Helt otroligt. Men jag ska ge er alla en liten snabb foto uppdate sålänge.. För nu är det dags för jobb igen!


saturday and I´m freeee

Idag är min andra lediga dag i en rad av fyra. Jag hade tänkt åka hem och hälsa på familjen min. Men så har jag så otroligt mycket att göra här hemma som måste bli fixat och klart. Så vi säger som så att denna helg blir fixar helg. Jag har massa småsaker som hänger i luften som jag bara vill plocka ner och slå in till färdiga paket. Först på listan är träning. Så nu ska jag åka och känna lite puls och efter det har jag en härlig inköpningslista att handskas med. Jag antar att en senare uppdate är i sin ordning!


ny månad = ny to-do-list



Nu börjar ett nytt upplägg och en ny planering, känner jag.
Det finns så mycket som jag måste få ordning på så att inte allt faller över mig på en gång
när jag drar hem till Svea igen. Förresten, jag drar hem till Halmstad i sommar för er som inte vet det.
Det kommer bli tråkigt att lämna alla sköna människor här. Som Emmie och alla
underbara från jobbet. Men jag känner att det är dags för näste kapitel.
Så som det ser ut nu är det sommar i Halmstad och Köpenhamn till hösten.
Jessica har helt enkelt inte fast punkt, men än så länge gillar jag det!


första april

Alla vet vi vad som väntar då. Jag har, vad jag vet, bara blivit utsatt för ett skämt idag. Ett ikke så bra sådant för Danne lyckades hålla ut skämtet i typ 30 sekunder. Men det räknas.

Lite skön fakta -  I Storbritannien, USA och Australien så kallas första april för " All fools day". Och i Storbritannien får man bara skoja fram till 12.00. Vilken halvhjärtad dag liksom!?

Som en finsk skulle säga; aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle
det betyder - april, april, Ät sill och drick lervatten!
Vad säger du Titti? Är det rätt?;)

Jag och Danne spenderade dagen ihop och käkade lite Mongoliskt:) Jätte gott verkligen. Och i onsdags var vi ute och käkade lite italienskt. Efter det träffade jag Rickard och tog en ölrunda. Danne joinade oss efter sin sena fotboll. Vi drack lite cava och grattade födelsedagsbarnet, Ricky, i efterskott.
På torsdagen passade vi lilla Selda. Hon är världens underbaraste lilla vovvis! Och nu komemr hon att bo i Sverige ett tag för Rickard ska ut och resa. Jag hoppas verkligen att han får en sjukt bra tur i USA. Han skulle möte upp grabbarna sina i Los Angelses. Have a nice trip boy! 


Grattis Apya!

Min Apya fyller år idag! Grattis grattis! Jag fick reda på att dom ska ha en stor familje middag hemma hos farmor och farfar imorgon. Jag hade verkligen viljat var med och äta god mat och tillsammans med alla andra...
Men men det får helt enketl bli i sommar! Då ska jag boka in mig på grillmiddagar hos alla! Så fram med stekarna när Jessica rullar hem! 

Denna bilden togs när hela min underbara familje stod och väntade på mig efter min jorden runt resa. Mötet för första gången efter 7 månader..
Och min farfar gjorde denna fina skylten till oss:) Världens finaste!


RSS 2.0