Jag och frugan, solklart!


Dubbeldetj med våra fruvänner resulterade i spelkväll. Galenpanna och Alias tog kvällen med storm:)

What!?
Fika med Daggen, dåligt för kaggen...


Igår hann jag ta eftermiddagskaffet med Tobbe. Trots att vi bor bara 5 tunnelbanestationer ifrån varandra på gröna, blir det ändå inte av att man ses så ofta. 
Fantastiskt nog kom han in på läkarprogrammet på Karolinska. Och det är otroligt skoj! Nu börjar jag bli omgiven utav välutbildat folk, det gillar vi! Inspiration och motivation är konsekvenserna utav det. 

Igår kväll körde Bella och jag ett mördar pass. Något jag ångrar idag... Men nu är det all in! 
Redan efter att jag börjat gå promenader, ändrat kost och kört på gymmet i bara 4 dagar kan jag känna en viss skillnad i kroppen. Och det ökar verkligen motivationen!  
Vi ses på andra sidan! ;) 
Imorgon bitti tar jag mig an ett Core-pass kl. 07.00... Det ska bli en spännande utmaning. Jag har inte stigit upp före kl. 07.00 på säkert ett halvår!

Södertälje

Detta är andra gången jag hoppar in extra far far away... En kaffe innan start helt enkelt!:)
r

Lördag kväll

Jag inviger kvällen med att klaga över alla de program som melodifestivalen ställer till med. Att dom ska behöva ta upp så många lördagar på raken.. Och vem sitter där varje lördag och tittar? Jag menar det måste ju kosta mer att bara flytta runt och bygga om scener varje vecka, eller? 
Sedan inser jag att jag själv har sett tre program av tre sända... Då kände jag att fokus kastades om. Hur kommer det sig att jag lyckats pricka in varje program egentligen? Party prinsessan har fallit pladask i tv-soffan och spenderar lördags kvällarna bland kuddar och bekvämligheter...ajajaj..
Jag får skylla på att jag fyllt 25! 
 
Oavsett hur tråkig jag kanske har blivit så spenderade jag kvällen med en fantastisk kvinna! Lika rolig och lika inspirerande varje gång! Tack för att du var medelålders och kollade melodifestivalen med mig;)
 
 

Abrahamsberg

Nu börjar vårvädret sakta, och väldigt osäkert, ibland dyka upp...
Då är det en ren självklarhet att jag, kvinna med tid över, tar stora prommenader och lär känna mitt bostadsområde. Så nu har jag prommenerat runt i Abrahamsberg, lärt mig hur väldigt fort man går till Alvik. Och så har jag undersökt denna välomtalade Äppelvik. I mina ögon är Bergshamras Brunnsviken 1000 gånger vackrare.. men  jag fick lära mig efter min prommenad med Ella att bostadsområdet är väldigt mysigt. Någon dag när jag letar hus skulle jag absolut kunna bosätta mig i Äppelviken! Som någon över 60 brukar säga - den som lever får se.
 
Mysigt är det att få prommenera och komma ut i alla fall oavsett när våren planerar att dundra in.
 
 
 
 

Alla Hjärtans Dag

 
 
Den nakna kocken lagade mat till mig igår. Ett helt fantastiskt sätt att fira Alla Hjärtans dag. Jag måste säga att jag tillhör den där skara som har tur i kärlek just nu. Jag får en naken man plus röda rosor, vad mer kan man önska fredagen den 14 februari? Så med lite spets, god mat och massa kärlek tog vi kvällen i hamn.
 
 
 
 
 
smarrigt värre...

Gäst hos Tobbe och Micki

Den första (kanske enda) podden som Tobbe och Micki gjorde i januari. Jag fick bli gäst/bartender denna afton.
Vi hade en flaska Absolut och ett fåtal ingredienser. Men jag tyckte vi trollade bra. Micki upptäckte att man kunde göra turkist peppershot genom att använda vitlökspressen....en kreativ afton helt enkelt!
40 minuters skitsnack om Paradise Hotel skulle sammanfatta podden. :)
Så hugg tag om ni har tid över!
 

Min lilla Fosie!

Hey! You look kind of cute!
 
Min lilla snutt var här igår. Iklädd endast ljusa leggings, vit tjocktröja och rycksäck vandrade hon runt på Drottninggatan. Vem behöver en vinterjacka när man ska flyga till Sydarfika? Helt rätt kvinna!
Så nu har min lilla tösabit anlänt till ett land långt långt bort och jag hoppas att hon kommer få en helt underbar resa:)
 

Långa dagar hemma

I helgen fick jag hoppa in och gästarbeta på Scorett sergel. Det är skönt att få jobba igen. Så nu i februari hoppas jag på lite extra pass. Det är förbannat tråkigt att inte ha något att göra på dagarna. Jag förstår inte hur vissa människor njuter av att bara  vara hemma... Inte jättekul. Men snart drar det igång. Det gäller att ha tålamod:)
Jag har varit förkyld i några dagar också, vilket uteslöt träning helt och hållet. Det enda jag kunde fylla ut dagarna med förutom jakt efter nytt arbete...
Men idag kanske jag vågar mig på ett pass på gymmet:)

RSS 2.0