Las Vegas!

Det har varit helt sjukt har i V4egas! Vi har alla haft sa himla roligt och fatt vara med om precis allt vi ville! Vi har besokt alla de hetaste nattklubbarna, akt Escalade Limo och festat till langt in pa natterna! Kan det bli battre eller!
I love Vegas Baby!
Har har vi lite partybilder fran de senaste 2 dagarna:) Titta och njut!


Jag vet inte vad mer jag kan saga....

San Francisco - San Clemente



Vistartade ju som sagt resan i San Francisco, underbar stad. Faktiskt min favorit hittills. Men vi har ju klart bara tagit oss till San Clemente an sa lange sa man vet ju aldrig om man far en ny favorit.
Men i varje fall jag alskar staden och det ar synd att tider redan gatt sa fort.
Harifran gjorde vi en dagsutflyckt till Yoseimite, vilket ar en national park 4 timmar fran San Francisco. Och dar var det fullt med sno. Det kanndes som att kora in i en helt annan arstid. Sa det var ratt haftigt, traden var ju inte att leka men heller!




Efter San Francisco sa korde vi ner till Santa Cruz och sov en natt dar pa hotell. Pa morgonen sedan sa gick vi pa Santa Cruz boardwalk. Det var som ett litet nojesfalt langs stranden och bredvid lag det nagra Casinon. Mysigt men jag tror nog man ska besoka platsen pa kvallen. Men vi sag en liten sal titta upp over vattten ytan ute i havet, ser man ju inte varje dag.
Sedan fortsatte vi var drive mot Santa Barbara pa vagen dit upptackte vi att det var ganska latt att se salar. Dom lag utstrackta i stora flockar langs hela kusten. Pa strander och stenblock. Knubbiga och helt stilla i solen, sa nastan lite halv doda ut men jag antar att dom inte var det!

Santa Barbara var verkligen jatte fint! Och aven kant for att vara en bra stad for uteliv efterosm dar bor manga festglada studenter. :) Vi tog en lite sightseeing och sedan fortsatte vi sedan pa kvallen vidare mot Los Angelses.

 



Nar vi val kom dit, dagen efter pa morgonen, var vi laddade for sightseeing. Vi gick pa "Walk Of Fame", Sag Hollywood skylten, korde igenom Rodeo Drive (ackligt snyggt och flott), korde igenom hela Hollywood och Beverly Hills. Akta sightseeing alltsa. Pa gatorna vid walk of fame gick det runt hur manga utkladda manniskor som helst. Det var som en egen liten fame varld:)

Men den storsta av alla stjarnor var ju den har:


Vi stannade 4 dagar i La och besokte Universal Studios, tog en svang om pa nattklubben Playhouse, gick till Six flags nojesfalt och gick pa en Jay Leno show. Det var verkligen riktigt haftigt! Vi satt i publiken pa Jay Leno och som gast hade han Nickolas Cage. Det kanndes sa sjukt konstigt att bara sitta 10 meter ifran honom!! Helt sjukt!
Jag ar sa otroligt nojd men vistelsen i LA, verkligen! Jag fick precis allt jag ville ha ut av vistelsen. Skulle dock varit kul att springa in i en kandis pa gatan men det fick ga anda!


Efter LA bar det av mot San Clemente, dar jag for tillfallet befinner mig nu. Efter att vi varit pa Six flags som btw hade dom grymmaste berg och dal banorna jag nagonsin akt, kom vi till Alex foraldrar. Alex ar en utav grabbarna vi traffade pa kryssningen och dom later oss komma och halsa pa i deras otroligt snygga villa i San Clemente!
Underbara manniskor!

Imorgon bar det av mot San Diego och Seaworld efter det ar det dags for Vegas och sen har vi en lang korning genom landet. Sjalvklart med nagra utvalda stopp:)

Hoppas jag kan uppdatera snart igen! Forlat att det drojer sa hemskt men det finns inga internet cafeer har. Och jag forstar inte varjfor! Men men det far bara ga bra! 

Ses snart!

 

San Francisco!!

Nu har vi varit i San Francisco i 3 dagar och vi alskar staden och allt som hor till. De hoga backarna som \stracker sig upp och ner mellan husen och Golden gate bridge! Vi har tagit oss ut till pier 39 och gatt dar langs hamnen, sa himla mysigt i varvadret! Idag ska vi aka till Alcatraz som ar San Francisos beromda fanglese och det ska verkligen bli spannande:)
Igar var i i Yosemite, en national park, dar det var fullt med sno:) Sa langesedan vi sag sno. Sist var i Peking och det var ju nagra manader sedan:)

Idag ska vi fortsatta nerat kuasten och se vart vi hamnar!

.Maria Sabina.BBQ night.

Det blev till en valdigt mysig afton da hela hostelet samlades pa taket for
lite grillning och oldrickande! Vi har alla suttit dar i den mysiga kvallsvarmen och bara njutit av
tillvaron!
Jag alskar att resa med mina tjejer, kan livet bli mer underbart!?


Akumal!

Idag har vi varit pa en annan strand dar vi har badat och snorklat.
Jag lyckades dock inte med snorklingen, fick lite utav mina underbara panik anfall
sa fick ga upp igen. Det roliga var att killen som tog med oss fran hostelet erbjod
sig att bara upp mig till land. Man tackat ju inte nej till en skjuts nar botten ar
tackt men stenar och sjogras! Det var synd att det inte blev nagon snorkling, jag hade
valdigt garna velat, for dar fanns jatte stora skoldpaddor som simmade runt och
at skogras eller va dom nu kakar. Sa det dar var en miss maste jag saga...
Men jag blev lite gladare nar vi hoppade in med ett annat gang pa stranden och
korde lite vollyboll istallet :) Inte dom basta spelarna, men de gick bra anda;)

Imorgon ska vi redan aka till San Fransisco! Fatta eller!!!!

BTW - det som skrevs pa bloggen igar om flyget var bara ett simpelt april skamt;) 
Flygen gar som dom ska, april april! 



Helvete!

Jag bara hanvisar over till var blogg sa far ni lasa om missodet dar!
www.ssevenmonths.blogg.se

Myyys i Mexico:)









Blubb blubb..

Idag gick vi upp allihop tidigt for att vara redo och klara att springa till farjan klockan 10.
Tjejerna skulle namligen dyka pa Cozumel och jag ligga och glassa pa stranden var det tankt..
Men nar vi val kom dit sa visste inte dykar folket pa andra sidan att dom skulle dyka direkt sa
dom fick vanta tills klockan 1 pa att dyka.. Under tiden gick vi alla runt och kikade in i alla mojliga butiker som dom hade dar.. Otroligt knas ibland.. menmen..
Nar tjejerna antligen var klara for dyk fanns det ju ingen strand pa den sidan av on som jag kunde ligga och
vanta pa sa jag bestammde mig helt enkelt for att aka tillbaka till Playa del Carmen och vanta pa strande dar istallet. Det trakiga var att behova vanta pa baten som gick kl 2. Vilket gjorde attjag inte var framme forran 3.
Det blev en sovtimme pa stranden och sen en dusch men tacos pa det! Mums!
Nu har tjejerna precis kommit tillbaka sa jag ska ga och prata med dom nu och se vad dom har varit med om!
Men det ryktades om en stor rocka och en skoldpadda..:)
..Kanske aven en liten Nemo?


RSS 2.0