Lyxkryssning i Caribbean!



















Assa herregud vad underbart det har varit! Vi har suttit och njutit pa en lyxkryssning i en hel vecka! Jag kan inte beskriva med ord vad detta betydde for oss slitna backpackers. Denna resan var forbetald och bokad innan vi akte sa all mat och alla utgifter var redan lagda.Vi betalade bara 5000 kr for rubbet! Allt vi behovde gora var att glida runt bland all lyx och ata utav all den goda maten som bjods.
Vi hade buffe bade till frukost och till lunch. Varje kvall gick vi ut och at mat pa den fina restauangen som ni kan se var 3 vaningar hog mitt i baten.
Ellas syster sa en kommentar till Ella " kryssningen kommer vara ungefar som Titanic ju" Ella- " Men nej Felicia , sa bra kommer det inte att vara".
Men joo allihopa hemma i chipsoffan det var verkligen sa otroligt underbart. Dresscode, 3 ratters och service sa det bara sjong om det! Det var en helt otroligt vecka!
Vi var med om dans pa deck under stjarnona, vi festade pa under 80 tals tema i diskoteket och hangde med pa alla andra roliga aktiviteter dom hade arrangerat. Massa kareoke och kvallsdopp i bubbelpoolen.
Varje dag, forrutom forsta dagen, besokte vi en ny o. Vi har varit pa Barbados, St. Lucia, St. Maarten, Antigua och St Croix som tillhor jungfruoarna. Dar klippte vi ett par langer till sa att saga.

Det ar sa otoligt svart att forklara vad denna krysingen for oss har betytt. Det som jag tror jag uppskattade mest, forutom den gudomliga maten med 100.000 valmojligheter, var nog sangen. Assa vi hade san otroligt service pa rummet varje dag och hela tiden. Alltid valbaddat och alltid ordning och reda och rena lakan. Nar man slackte pa rummet blev det helt kolsvart sa man kunde inte veta om det var dag eller morgon eller natt eller middag. Livsfarligt! Hade vi inte haft vackarklocka hade vi sovit i 7 dagar i strack!!

Det har helt enkelt varit underbart. Det enda som saknades var Julia,  Julia varfor var du inte med oss pa detta!!???
We Missed you!Men nu ar kvinnan tillbaka med oss igen och ska vara med enda till slutet, jippie!

Ta hand om er nu allesammans. Nu ska jag oh tjejerna utforksa Cancun!


Kommentarer
Postat av: Annica

Det var ju jättefint!

2010-03-23 @ 21:05:56
Postat av: Titti

Otroooooooligt!

2010-03-23 @ 22:49:02
Postat av: sandra

min jessipessi lever! happy<3

vännen, det ni har gjort & gör är grymt!



have fun in mexico :)

2010-03-24 @ 09:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0