Fram over autobahn!

Det gick med full fras hemmifran och ner till Ungern. Vi akte ju klart inte klockan 3 pa natten utan klockan 10 pa kvallen istallet. Sa nar vi kom fram till farjan mellan Danmark och Tyskland gav pappa fram lappen och sa kl. 02.00, till en farja som var bokad 07.00, vi ar lite tidiga. Ja det kan man ju saga typ 5 timmar. Men det gick bra att hoppa pa tidigare. Det var vi 4 och ca 20 andra som akte med baten. Snacka om gott om plats i kaffeterian.
Men anda fanns dar inga rakmackor!  Tycker man ju borde finnas gott om nar det inte direkt ar nagot folk.

Allt darifran och ner gick kanon. Vi stotte pa ett ganska rejalt problem pa autobahn da vi hade slut pa bensin. Vi trodde ju att det kom macker med jamna mellanrum langs den stora vagen. Men tydligen hade vi hamnat pa en ej sa valutvecklad del av hela vagsystemet. Vi irrade runt som hons och forsokte hitta bensin mitt i ett vagarbete i en motosvags forgrening i narheten av en stor flygplats. Ett tag kannde vi oss helt domda for det var helt ode runt omkring oss, men sen sken solen upp och vi sag en McDonalds skylt. Dar maste finnas bensin tankte vi och satte full fart mot den. Nar vi hade tankat raknade vi ut att vi bara hade haft en halvliter kvar. Sa det hade kunnat ga illa. For forsta gangen - tack McDonalds! 

Vi var framme vid 7 tiden, vi beraknade komma fram kl. halv 6 men trafiken var sa tjock i Budapest. Det tog langre tid att ta oss igenom staden an att ta oss genoom Ungern fram till Budapest.

Det blev ackta klassisk gryta nar vi kom fram, god mat de har dom!


Just nu ska vi ut och ata. Varit pa ett kopcenter hela dagen for vadret tillat inget annat, sa det ska bli gott att nu fa ga ut och satta oss att ata.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0