~~~ Full fart i Sydney!





Det har inte blivit nagon surfing direkt men mycket strand och omtumlanden i vagorna!
Alskar Sydney! Kommer alltid att gora, staden har verkligen allt! Det enda som ar negativt ar de langa avstanden och bussarna som inte talar om vilken hallplats som ar den nasta. Det ar ratt irriterande for aven om man kan hallplatsens namn vet man ju aldrig nar man ska trycka for nasta stopp. Lite pinsamt att en storstad inte kommit pa det sjalva annu. Men for ovrigt ar det helt kanon!
Vi bor i var van utanfor en golfbana. Sa ibland kommer det golfbollar flygandes pa bilarna, haha!
Forsta dagen kom det en golfboll som stutsade pa en passerande bil och sen in i en annan bil, efter det ner i marken for att sedan fangas av bella. Den hoppade rakt upp mellan den ovetande Bellas lar! Jag skrattade sa mycket! Sa himla ovantad situation! Och sadana har vi manga av kan jag lova :) Det lyckas alltid handa nagot knasigt och roligt!

Vi har for det mesta gjort stan och sett mycket av nattlivet och stranden - Bondi beach.
Men i forrgar var vi ute och at pa ett mysigt stalle i Darling harbour och Isabelle gjorde oss sallskap. Det var en trevlig och mysig, nastan lite for lyxig afton om man jamnfor med livet i ovrigt just nu :)

Igar var vi pa sightseeing i Sydney och vi klarade av Operahuset (sydneyhuset som emelie sager;) ), the Rocks (som ar den gamla delen av stan vid hamnen, jattemysigt). Vi har varit i Botanic garden och tagit turen ut till Manley beach. Det ar verkligen jatte mysigt pa Manley, rekommenderas om man besoker Sydney:). Och oroaa er inte dar finns Subway dar med;) Det rakar vara vart favorit matstalle for ogonblicket. Men det ar ju sa himla gott!

Vi har varit i Sydney i 5 dagar.  Jag vet inte om vi bara stannar en dag till eller tva det far vi se. Men nu har vi i varje fall snart forbrukat var tid i Sydney. Och det ar lite labbigt att tiden gar sa himla fort! Men det ar val sa det ar bara. Tiden gar fort nar man har roligt! :D:D:D





Vi har lite problem med att lagga in egna biler for vi hittat fortillfallet inte sladden till kameran i var harliga rora i bilen. Tank er 6 tejejer som lever i en van, tank er alla prylar overallt i alla horn och pa alla ytor. Darfor hittar vi inte sladden:) Men vi gor vart basta, ar pa jakt efter den for tillfallet!

Men som vi sager - No worries!


Kommentarer
Postat av: mamma

härligt att läsa att ni trivs och mår bra.paketet från kina har kommit ,otroligt hur du har kunnat få ner så mycket saker i den lådan.du måste vara van att klämma ihop packningan i din ryggsäck.har hängt upp alla jackorna på rad utmed v¨ggen i ditt rum.nu behöver du inte oroa dig för att inte ha någon jacka till alla tillfällen.!!!!eller väskor !!!allt är annars bra med oss här hemma.puss från mamma.

2010-01-12 @ 07:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0