weekend with sis..

Vi har hunnit med en massa sedan i torsdags eftermiddag. Först när jag kom och för att hämta henne på busstationen lyckades jag komma 45 minuter för tidigt. Och alla som varit på Oslo Gallerian vet att det finns så mycket att göra när man väntar...not.
Men det gick bra (tog en Cappucino) och vi begav oss hem till en avdvents morgon- Danne hade skaffat en tomteluva till Annica också så vi satt alla tre och tittade på adventskalendern och drack varm chocklad med marshmallows, glögg med nötter och russin, chocklad från kalender och winerbröd. Det var verkligen myspys eftermiddag.


Efter det har vi haft fullt upp med julklapps shopping. Det har aldrig varit lätt att hitta julklappar och det verkar som att det aldrig kommer att bli det heller. Herregud asså! Men att gå runt och leta bidrar till att man får strotsera runt i alla olika butiker och kika runt och både turligt och oturligt hitta saker till sig själv.



Vi har hunnit med IKEA. När vi var färdiga där lyckades vi missa bussen hem så Danne satt lite i klistret, han skulle jobba. Så med en tung IKEA påse i snö&mörker jagade vi efter en annan busshållplats med bussar in till stan. Vi lyckades hitta det men fick betala 50 kr var... Vi som alltid uppskattat gratis bussen till IKEA, nu klagar vi för att den går för sällan!

Man kan säga att vi har tagit oss lite överallt. Underbart att ha syrran på besök!

Vi leker shreks! Haha! Nej vi provar faktisk "honung&avokado - hemmagjord ansiktsmask!

Lite utav shopping från IKEA, nu blir de julmys och Vi ska baka pepparkakor imorgon också!

Wasabi lax, dock ligger i hård ofokus.

Vin, vattenpipa, tjejsnack och en kortlek skippo!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0