San Francisco - San Clemente



Vistartade ju som sagt resan i San Francisco, underbar stad. Faktiskt min favorit hittills. Men vi har ju klart bara tagit oss till San Clemente an sa lange sa man vet ju aldrig om man far en ny favorit.
Men i varje fall jag alskar staden och det ar synd att tider redan gatt sa fort.
Harifran gjorde vi en dagsutflyckt till Yoseimite, vilket ar en national park 4 timmar fran San Francisco. Och dar var det fullt med sno. Det kanndes som att kora in i en helt annan arstid. Sa det var ratt haftigt, traden var ju inte att leka men heller!




Efter San Francisco sa korde vi ner till Santa Cruz och sov en natt dar pa hotell. Pa morgonen sedan sa gick vi pa Santa Cruz boardwalk. Det var som ett litet nojesfalt langs stranden och bredvid lag det nagra Casinon. Mysigt men jag tror nog man ska besoka platsen pa kvallen. Men vi sag en liten sal titta upp over vattten ytan ute i havet, ser man ju inte varje dag.
Sedan fortsatte vi var drive mot Santa Barbara pa vagen dit upptackte vi att det var ganska latt att se salar. Dom lag utstrackta i stora flockar langs hela kusten. Pa strander och stenblock. Knubbiga och helt stilla i solen, sa nastan lite halv doda ut men jag antar att dom inte var det!

Santa Barbara var verkligen jatte fint! Och aven kant for att vara en bra stad for uteliv efterosm dar bor manga festglada studenter. :) Vi tog en lite sightseeing och sedan fortsatte vi sedan pa kvallen vidare mot Los Angelses.

 



Nar vi val kom dit, dagen efter pa morgonen, var vi laddade for sightseeing. Vi gick pa "Walk Of Fame", Sag Hollywood skylten, korde igenom Rodeo Drive (ackligt snyggt och flott), korde igenom hela Hollywood och Beverly Hills. Akta sightseeing alltsa. Pa gatorna vid walk of fame gick det runt hur manga utkladda manniskor som helst. Det var som en egen liten fame varld:)

Men den storsta av alla stjarnor var ju den har:


Vi stannade 4 dagar i La och besokte Universal Studios, tog en svang om pa nattklubben Playhouse, gick till Six flags nojesfalt och gick pa en Jay Leno show. Det var verkligen riktigt haftigt! Vi satt i publiken pa Jay Leno och som gast hade han Nickolas Cage. Det kanndes sa sjukt konstigt att bara sitta 10 meter ifran honom!! Helt sjukt!
Jag ar sa otroligt nojd men vistelsen i LA, verkligen! Jag fick precis allt jag ville ha ut av vistelsen. Skulle dock varit kul att springa in i en kandis pa gatan men det fick ga anda!


Efter LA bar det av mot San Clemente, dar jag for tillfallet befinner mig nu. Efter att vi varit pa Six flags som btw hade dom grymmaste berg och dal banorna jag nagonsin akt, kom vi till Alex foraldrar. Alex ar en utav grabbarna vi traffade pa kryssningen och dom later oss komma och halsa pa i deras otroligt snygga villa i San Clemente!
Underbara manniskor!

Imorgon bar det av mot San Diego och Seaworld efter det ar det dags for Vegas och sen har vi en lang korning genom landet. Sjalvklart med nagra utvalda stopp:)

Hoppas jag kan uppdatera snart igen! Forlat att det drojer sa hemskt men det finns inga internet cafeer har. Och jag forstar inte varjfor! Men men det far bara ga bra! 

Ses snart!

 

Kommentarer
Postat av: Nils

I don't know what "en utav grabbarna" means but I can only assume it translates to "one of the awesome singers"

2010-04-16 @ 13:02:04
Postat av: Titti

Berg- o dalbana, skriv upp adressen! Måste dit! Kan den kanske vara bättre än Tower of Terror i Dream World, Gold Coast (4:e snabbaste i världen!)

Live your dreams!!!

Puss o kram till er alla

2010-04-16 @ 21:17:34
Postat av: mamma

kul att ha en egen filmstjärna i hollywood!!var det häftigt att åka berg och dal bana på six flags???är det så häftigt som vi här hemmma tror i hollywood?tur att ni inte ska flyga hem ännu.det har varit ett vulkanutbrott på island ,stora askmoln i luften gör att all flygtrafik är inställd på obestämd tid i nästan hela norra europa.många resenärer är drabbade och kan inte komma hem från sina semestrar.skönt att ni inte blev drabbade denna gången.hälsa alex föräldrar och tacka från oss föräldrar att ni fick bo hos dom.ta det nu lungt på vägarna.älskar min filmstjärna puss och kram från mamma.

2010-04-18 @ 07:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0