Pappa 50 år!

Pappa har blivit gammal! I lördags körde vi 50 års kalas på Hällkistevägen 9! Det blev en härlig kväll. pappa ville inte hyra lokal och göra en all för stor fest så vi tryckte in oss i huset allesammans.Alla hade varit med och samlat till en gemensam present. Nämligen en körning med en Formel 1 bil.
 
 
 
Amanda fick ställa upp innan sällskapen dök upp genom dörren. Hon delade ut paket till alla så att pappa inte skulle ana att det fanns en större plan. Under paketöppningen tog det lite tid innan lille gubben förstod att någonting inte var helt korrekt. Det var någonstans under 8e paketet då han fick en chockladbar ifrån farmor utan några pengar....Och då hade han ändå öppnat paket med vakumpåsar, hundbajspåsar och fiske tillbehör tidigare. Hur kunde han inte ana något?
 
 Vi hade ju varit väldigt noga med att slå in alla paket i olika papper och skriva olika rim till paketen.
Som höjdpunkt hade jag, Annica och mamma samlat bilder och satt ihop en MovieMaker film på 30 minuter. Hela filmen handlar om pappa genom livet. Det uppskattades verkligen utav alla, så vi gjorde ett bra jobb.
Och i slutet av filmen hänvisar vi tillbaka till TV rummet där jag och Annica håller i det riktigt kuvertet.
Där det står att han fått Formel 1 körning i present.
 
Nu kan det hända att han istället använder pengarna till att resa till en riktig Formel 1 tävling. Eftersom det inte finns dom absolut lyxigaste bilarna i Sverige. Men vi håller ju som sagt pengarna och måste godkänna hans val. Han hade väldigt gärna viljat köra bil, men blir han lyckligare utav att få uppleva en riktig tävling i 3 dagar istället så får han ju givetvis välja det också.
 
Jag ska se om det finns någon grym bana i Tyskland där dom har ordetliga Ferrari bilar:)
Är det någon som har förslag så får ni gärna kommentera:)
 
 
 
 
Grattis på födelsedagen Pappa, en liten teckning från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0