Melbourne

Nu har vi varit i Melbourne i snart en vecka. Vi har blivit så väl omhändertagna och haft det så mysigt här! Allt har varit överväldigande. Mycket god mat, varma sängar och nya överraskningar varje dag. Igår var det ju Julias födelsedag så vi tog oss ut i svängarna. Tråkigt nog var där inte mycket folk. Men det fick gå bra. På Crown Casino var vi!! Men jag gissar på att Las Vegas är litt mer att ha..;)

Vi har bastat och druckit öl och haft julbord, BBQ, pizza nights, varit på bio,varit på marknad, gjort egen sushi, shoppat och festat. Det har varit full fart hela tiden så sängarna har varit väl behovda. Man blir nästan lite för lat nu bara för att man kan sova ut hur lägne man vill. Det är inte längre upp med tuppen utan nu stiger vi upp lååångt efter, eller långt före om man väljer det..;) 





SUSHI MAKEING!!!



Sen blev det lite tennis också! "Australien open" lyckades vi ju pricka in!
Så då fick man ju se Robin Södeling spela. Dock bara havla matchen för vi var bjudna hem till Pia, Bellas moster för sushi making! Vi tror at han förlorade för att vi inte längre satt vid hans sida;)



 


Några  få dagar kvar bara sen bär det av mot Nya Zeeland... helt otrligt hur snabbt tiden går!!
Vi som började känna oss som hemma här. Men det ska bli kul att komma på vandrande fot igen.
Man har ju litat på hjulet, nu blir det fotens tur att visa vad den går för!


Kommentarer
Postat av: hanna w:)

ojojojojojoooj! nu har jag läst i fatt mig! hahah vilket pass!;) verkar som ni haft det kanon! fortsätt med det och ta hand om varandra! gratta julia från mig! puss

2010-01-22 @ 11:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0