Kringliga och krokig vagar!

Ja har i Vietnam ar motorvagen ungefar som en liten landsvag som andrar bredd lite latt oregeldundet och folk kor ju inte direkt sa lungt och sansat som de gor hemma i trygga Sverige.
Vi har namligen fardats fran Hanoi till Hue och fran Hue till Hoi-an i natt och dag. Den forsta bussen skulle ta 13 timmar sa vi skulle ha varit framme i Hue idag klockan 9 pa morgonen. Men vi kan val saga som sa att vi fick forhinder. I gar kvall lamnade vi Hanoi ca 19.00. Runt 22.00 rakar vi ut for en krock. Det ar ingen fara, allt gick bra!! Det var bara en killa som fick ett skrubbsar pa armen. Det som hande var att vi sedleds kolliderade med en lastbil sa alla fonster pa hela hogersidan av busen sprack. Jag och Ella lag mot den sidan, men efterosm vi sov pa overvagingen av sang bussen sa klarade vi oss fint. Det var bara valdigt obehagligt att vakna in till en stark inbromsning och en stot i sidan. Bussen kunde ju inte fortsatta sa vi fick stanna mitt ute i ingenstans i 3 timmar innan nasta busskom och hamtade upp oss. Men som sagt alla mar bra och resten av resan har gatt bra sa va inte oroliga dar hemma!

Vi anlande 3 timmar senare, alltsa kl 12.00 och fick vanta pa nasta buss  som skulle ta oss fran Hue till Hoi-an. Nar vi kom fran vid ca 18.00 ackliga som vi var efter att ha snuffat pa en buss i ett helt dygn, passade det bra med en god kallsmat med en kall "Sai-gon ol" och sedan ett dopp i poolen pa vart frascha hotell. Vi betalar endast 35 kr natten och bor pa ett 2 stjarnigt hotell med pool. Man kan ha det bra har i Vietnam for en billig peng!

Vi stannar nog bara i Hoi-an en dag innan vi drar vidare soderut, vi langtar efter sol och bad. Men vi far se hur turen blir med vadret! Vi trenger sol!      

Kommentarer
Postat av: Lisa Nilsson

Hej ååå vad skönt att höra att allt har gått bra med er alla. Ge varandra en stor bamse kram från oss all på middagsvägen.

Kram och hej då från Lisa

2009-11-18 @ 19:01:31
Postat av: Annica

vad bra att ni mår bra!!

2009-11-18 @ 22:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0