Biljakt i Cairns!

Ja det har vi verkligen varit pa. Det har varit sa sjukt svart att fa tag pa en bil for 6 pers eller mer. Nar vi lamnade Sverige fick vi information om att man inte kunde boka bil hemmifran utan det var tvunget att bokas har. Eftersom vi ar under 21. Vi har haft lite svart att hitta firmor som hyr ut bilar for manniskor under 21, men de finns. Och vi har just nu lagt vantarna pa en campervan for 4 personer. Den ar antaglien ett av fordonen vi kommer fardas langst kusten med. Men vi har fortfarande inte hittat en andra bil. Det ar sjukt ont om bilar eftersom manga verkar vilja hyra bil och kora langs kusten under denna tidsperiod. Men vi kampar!

Det ar sa svart att veta om man ska kopa eller hyra eller vad man ska gora. Koper man en bil sa far man ingen assistans om nagonting skulle handa. Men hyr man en bil och typ rakar kara pa ett djur och kvadda bilen sa ar man bunden till att betala reparationskostnaden som kan stracka sig upp till 22000 AUD. Det motsvarar ungefar 145 000 svenska kronor...inte sa jatte spannande...
Sa det ar lurigt att veta hur man ska ga till vaga.. Men jag tror nog att det ska ga bra.
Imorgon ska vi ga pa jakt efter annu en bil som sagt och jag hoppas vi fixar det. Eller jag vet att vi fixar det, vi ger oss inte i forsta taget!!

Igar var det partynight pa ett hostel - Gilligans. Verkligen as roligt! Sa for er fest nissar som besoker Cairns ta er dit. Det ar dar allt hander ;)

Efter en lang slappe dag ska vi nu ut och ta en avslappnande ol i aftonvarmen.
Hors snart igen!


Kommentarer
Postat av: mamma

skönt att det ordar sig med hyrbil.det gick bra på mormors 90-års kalas.hon blev mycket glad och överraskad av din fina tavla,mormor hälsar och tackar så mycket.alla andra på kalaset hälsar också och önskar dig lycka till med bilfärden genom australien.har varit och tittat på luciakonsert annica var så fin,saknade julias ljuva stämma.pappa har ont i sin nyoppererade fot ,men följde ändå med på mormors kalas .tårna är rödblå titt färgen,så nu är det faktiskt lite synd om pappa.nu tänker jag mysa lite med annica puss och kram mamma älskar dig

2009-12-13 @ 19:05:44
Postat av: Janne D

kör lugnt

2009-12-17 @ 15:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0